Administrativ assistent / medlemssupport 50% till Officersförbundet

Administrativ assistent / medlemssupport 50% till Officersförbundet

Vill du arbeta på 50% och trivs i en administrativ roll? Drivs du av att leverera god service och är noggrann som person? Officersförbundet söker nu dig som vill arbeta med administrativt arbete i en stimulerade verksamhet.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på deltid, 50%, som varar i 7 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos Officersförbundet. Det finns möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetOfficersförbundet är ett fack- och yrkesförbund för soldater, sjömän och yrkesofficerare som har anställning i Försvarsmakten, samt för de som studerar till yrkesofficer. Förbundet har cirka 13 000 aktiva medlemmar och arbetar för att den militära personalen i Försvarsmakten ska få så bra anställningsvillkor som möjligt. Förbundet driver även medlemmars intressefrågor genom att delta i de beslutsprocesser som påverkar Försvarsmaktens militära personals arbetssituation och villkor.

Du kommer att arbeta på Officersförbundets kontor beläget på Östermalm. Detta är ett uppdrag om 50% till och med sista september 2021.

ArbetsuppgifterSom administrativ assistent på Officersförbundet ansvarar du tillsammans med två andra medarbetare för förbundets löpande administrativa arbete. Du har kontinuerlig kontakt med förbundets medlemmar där du via telefon och mejl besvarar frågor kring bland annat utträde- och inträdesansökningar eller andra frågor kopplat till medlemskapet. Vidare hanterar du även arkivering av medlemshandlingar, medlemsförfrågningar och ändringar.

Utöver arbetet med medlemsadministration kan du komma att hantera varierande administrativa uppgifter i form av kursadministration och förbundsmötesaktivitet.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet med telefon som arbetsredskap, föredragsvis i medlemsorienterad verksamhet
  • God telefon- och datavana med fokus på Word och Excel
  • Kunskaper i MySoft och/eller Microsoft Dynamics är meriterande
  • Goda kunskaper i svenska i tal och skrift
För att trivas i rollen ser vi att du arbetar noggrant i samtliga av dina uppgifter. Du är noga med att säkerställa att du slutfört arbetsuppgifter på ett korrekt och förväntat sätt. Då rollen innebär en tät dialog med förbundets medlemmar ser vi att du är kommunikativ och socialt säker som person och respekterar personlig integritet. Slutligen ser vi att du efterlever Officersförbundets värderingar och syfte.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Östermalm, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: medlemssupport, administration, support, medlemsorganisation, idéburen verksamhet, fackförbund, assistent, Officersförbundet
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!