Administratör till Sveriges Psykologförbund!

Administratör till Sveriges Psykologförbund!

Har du erfarenhet av att arbeta med kvalificerade administrativa arbetsuppgifter? Vill du arbeta i ett förbund som är i utveckling? Vi söker nu en administratör till Psykologförbundet!

Om företagetPsykologförbundet är psykologernas fackliga och professionella organisation. Förbundet tillhör SACO och har drygt 11 500 medlemmar. På förbundet arbetar man med förhandlingsverksamhet, yrkesfrågor samt forsknings- och utbildningsfrågor. Sedan 1992 driver Psykologförbundet en formaliserad specialistutbildning för psykologer där kansliet ansvarar för att driva, utveckla och administrera specialistutbildningen. Arbetsplatsen är mycket centralt belägen i trevliga lokaler på Vasagatan i centrala Stockholm.
På Psykologförbundet erbjuds möjligheten att utvecklas in i din roll omgiven av kompetenta kollegor och engagerade medlemmar. Tjänsten är till att börja med ett konsultuppdrag på 1 år med goda chanser till förlängning. Tjänsten är med tilltänkt start 1 september.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör ansvarar du för kurs och kursdeltagaradministrationen. Det innefattar att ta emot ansökningar från deltagare, kontakta kursansvariga, boka lokaler och förbereda utbildningsmaterial. Du ansvarar även för att ta fram fakturamaterial som ska skickas vidare till ekonomiavdelningen. Vidare så har du mailkontakt och tar även emot samtal från medlemmar och förväntas svara på frågor gällande bland annat fakturor och dylikt. Därtill agerar du som administrativt stöd för kansliets medarbetare.

Arbetstiderna är 08:30-17:00.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Några års arbetslivserfarenhet av kvalificerade administrativa arbetsuppgifter
  • God systemvana
  • Erfarenhet av att arbeta i CRM-system
  • God förmåga att kommunicera, muntligt och skriftligt, på svenska och engelska
  • Meriterande är om du har erfarenhet av att arbeta i ett förbund
För att lyckas i rollen som administratör ser vi att du är självgående, strukturerad och har förmågan att arbeta såväl proaktivt som reaktivt. Du är en prestigelös person som drivs av att hitta möjligheter till förbättring och utveckling. Därtill så trivs du med att ge god service till medlemmar och är van att ha många bollar i luften samtidigt.
Vi kommer att lägga stor vikt vid din personlighet i urvalsprocessen.

Övrig information
Start: September
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: admin, administration, administrativ, ekonomi, CRM, förbund, Psykologförbundet, utvärderingar, heltid, tillsvidare, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.