Administratör till Marathongruppen

Administratör till Marathongruppen

Vill du arbeta i en administrativ och kommunikativ tjänst? Motiveras du av att bidra till att få människor i rörelse? Vi söker dig som är tillgänglig för omgående start och som trivs i en ansvarstagande roll där du gör skillnad från dag ett.

Om företagetI över 40 år har Marathongruppen drivit och utvecklat svenska motionsevenemang. Idag samlar Marathongruppens evenemang över 200 000 deltagare årligen och i portföljen ingår t.ex. ASICS Stockholm Marathon, Tjejmilen, Vårruset, Ramboll Stockholm Halvmarathon, Tjurruset och Stafesten för UNICEF, vilket gör dem till Sveriges (och Nordens) största arrangör av motionsevenemang. Totalt omfattar verksamheten drygt 50 evenemangsdagar årligen och drygt 20 heltidsanställda passionerade medarbetare. Den övergripande målsättningen för Marathongruppen är att arrangera högkvalitativa upplevelser för såväl elitaktiva som förstagångsdeltagare och därmed bidra till ökad fysisk aktivitet och förbättrad folkhälsa. Det överskott som evenemangen genererar går till hundra procent tillbaka till idrotten, vilket ytterligare adderar till verksamhetens samhällsnytta.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör ansvarar du för Marathongruppens omfattande funktionärsdatabas (drygt 500 kontaktpersoner). Konkreta arbetsuppgifter är att ta hand om intresseförfrågan som inkommer från funktionärer såsom fotbollsklubbar, skolklasser och pensionärsföreningar då de vill arbeta som funktionärer på något av de ca 20 evenemang som Marathongruppen anordnar årligen. Efter intagen intresseförfrågan koordinerar du dessa och meddelar därefter besked om uppdraget och villkoren samt säkerställer att man har rätt kontaktuppgifter. Inför varje evenemang förser du sedan varje grupp av funktionärer med rätt information om vad de ska göra samt vidare instruktioner. Detta görs i samarbete med respektive projektledare som har det yttersta ansvaret för varje evenemangs genomförande.

Utöver ovan huvudansvar kommer även andra arbetsuppgifter komma att ingå i rollen. Det kan röra sig om leverantörsbeställningar, kommunikation mot / administration av andra externa parter som är involverade i verksamheten, eller andra administrativa göromål i anslutning till evenemangen. Du kommer att ingå i ett mindre team och inledningsvis få en gedigen introduktion för arbetsuppgifterna.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Arbetslivserfarenhet från en liknande tjänst där administration av en stor mängd data/kontakter har ingått
  • Goda kunskaper i Microsoft Office, speciellt Excel men även Word och Outlook
  • Intresse för idrott och folkhälsa, meriterande om det är inom löpning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du får ge service till andra och underlätta dina kollegors arbete. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat och bidrar med positiv energi. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsområden, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Marathongruppen på en anställning med omfattningen 50%.

Start: Omgående
Omfattning: Halvtid, 50%
Plats: Alvik, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: evenemang, event, tävling, ideell organisation, mässa, projektledning, idrott, folkhälsa, evenemangschef, administratör, administrativt, stockholm, omgående
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.