Administratör / projektsupport / SAP till Dagab Inköp & Logistik

Administratör / projektsupport / SAP till Dagab Inköp & Logistik

Har du ett systemintresse och vill arbeta i en roll där du får göra skillnad från dag ett? Vi söker dig som har erfarenhet av administration och som drivs av ordning och reda.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, men det är uttalat att Dagab har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Dagab en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetDagab Inköp & Logistik AB är en gemensam organisation för inköp, lager och transport till Willys, Hemköp och Axfoods övriga butikskedjor, såväl som för e-handeln där bl.a. Mat.se ingår. Dagab Inköp & Logistik är en del av Axfood AB som är noterat på Nasdaq Stockholm AB:s Large Cap-lista. Hos oss ger drivkraft växtkraft - och inom koncernen utvecklas vi tillsammans.

Som medarbetare på Dagab blir du del av en företagskultur som kännetecknas av stort engagemang och gott kamratskap. Är du redo att ta plats inom Axfood där kunden alltid står i centrum?

ArbetsuppgifterDu kommer tillhöra avdelningen Registervård, Styrning och Kvalitet som har i uppdrag att mäta, följa upp och kvalitetssäkra registervården avseende masterdata och villkorsdata inom koncernen.

Som projektsupport på avdelningen för datakvalitet ingår du i ett team på 3-4 personer. Du ansvarar och tar del av olika projekt i varierande storlekar och längd. Beroende på projekt arbetar du individuellt eller i grupp men då projekten vanligtvis delas upp så har alla i teamet sina egna arbetsuppgifter och ansvarsområden. Vidare är det ditt ansvar att analysera, registrerar och säkerställa att befintliga och nya krav uppfylls, samt att analysera information från leverantörer och internt från olika delar av verksamheten. Allt arbete utgår från olika uppsatta mål, prioriteringar, tidsplaner och mål vilket bestäms av ansvarig för avdelningen. Exempel på projekt kan vara att kontakta leverantörer för att samla in olika uppgifter och sedan uppdatera masterdata i våra system.

Formella krav
  • Minst ett års arbetslivserfarenhet från administrativt arbete
  • Avslutad gymnasial utbildning. Meriterande med eftergymnasial utbildning inom exempelvis ekonomi eller IT
  • Goda kunskaper i Excel
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i SAP
  • Flytande i svenska och engelska i både tal och skrift
För att trivas i rollen har du ett strukturerat arbetssätt och trivs i en administrativ roll där du tar ansvar och ägandeskap för dina arbetsuppgifter. Då rollen innebär många kontaktytor har du en god kommunikativ förmåga. Vidare söker vi dig som har en positiv inställning till att komma till jobbet och som trivs med att arbeta både självständigt och i team, då du ser ett mervärde av att arbeta tillsammans med andra för att gemensamt hålla de deadlines som finns i arbetet. Slutligen förstår du vikten av detaljer i ditt arbete samtidigt som du har en bra helhetssyn.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Torsplan
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: masterdata, SAP, dagligvaruhandeln, Axfood, dagab, systemadministratör, service, support, administration, stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.