Administratör / produktionsarbete / kontor / omgående start

Administratör / produktionsarbete / kontor / omgående start

Trivs du att arbeta i team där du ser snabba resultat? Vi söker dig som är tillgänglig för omgående start och som trivs i en ansvarstagande roll där du får driva ditt arbete självständigt!

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som inledningsvis varar i 3 månader. Du kommer att vara anställd av Bravura och arbeta som konsult hos PostNord. Det finns goda möjligheter till förlängning av konsultuppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda.

Om företagetPostNord Strålfors AB och är ett dotterbolag till Post Nord AB och är ett av det största logistikföretaget i Norden. Det övergripandet målet är att rätt sak ska komma fram, i rätt tid och till rätt plats. Då företaget befinner sig i en expansiv fas söker de nu en ny medarbetare som initialt kan jobba i 3 månader med stor chans till förlängning. Postnord Strålfors AB har sitt kontor i Västberga, men kommer till hösten flytta sitt kontor till Rosersberg.

ArbetsuppgifterI rollen som kontorsassistent arbetar du i produktionen med olika delar av den fysiska fakturahanteringen. Konkreta arbetsuppgifter kan vara att öppna kuvert, samt att scanna och arkivera fakturor utefter varje kunds önskemål. Syftet med rollen är att fakturorna ska komma in digitalt i systemet till företagets kunder. Du kommer att erbjudas en introduktion och får möjlighet att utvecklas i rollen i efterhand då du får lära dig fler moment.

Formella krav
  • Erfarenhet av administrativt arbete
  • God datorvana
  • Grundläggande kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • Erfarenhet av fakturahantering är meriterande
  • Meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
För att trivas och lyckas i rollen gillar du att ha tempo i ditt arbete och under stressiga perioder har du förmågan att behålla lugnet och fortsätta arbeta strukturerat. Vidare har du har en öppen inställning till andra människor och ser ett värde i att samarbeta. Därtill ser du alltid till gruppens bästa och är mån om att skapa ett bra arbetsklimat, där du gärna ställer upp för att stötta dina kollegor vid behov. Du tar stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. I rollen förväntas du ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: kontorsassistent, kontor, administration, postnord, heltid, omgående, logistik, ekonomi, Stockholm,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.