Administratör / kundservice / Företagsbostäder

Administratör / kundservice / Företagsbostäder

Trivs du med att vara spindeln i nätet och vill arbeta i ett växande företag? Här erbjuds du en roll med varierande arbetsuppgifter på Företagsbostäder.

Om företagetFöretagsbostäder Sverige AB är ett ständigt växande företag som hyr ut lägenheter till Näringslivet med 25 års erfarenhet i branschen. För närvarande har de över 1400 möblerade lägenheter i Stockholm, Linköping, Göteborg, Helsingborg, Lund och Malmö. Företagsbostäders ambition är att vara marknadsledande som leverantör av möblerade lägenheter till näringslivet.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör kommer du till stor del att ta emot felanmälningar per mail och telefon, registrera alla felanmälningar i företagets datorsystem, återkoppla till gästerna, kvalitetssäkra/besikta samtliga lägenheter innan inflytt och skicka rapporter till städbolaget. Vidare kommer du att vara behjälplig och förstärka serviceteamet vilket kan innebära allt ifrån lampbyten i lägenheterna till leverans av extrasängar.

Formella krav
  • Gymnasieexamen
  • 1-3 års relevant arbetslivserfarenhet
  • God förmåga att kunna uttrycka sig i tal och skrift på svenska och engelska
  • God dator- och systemvana
  • B körkort
För att lyckas i denna roll ser vi att du är van att ha flera bollar i luften samt att du är strukturerad i ditt arbetssätt. Då du arbetar nära dina kollegor är det viktigt med en god samarbetsförmåga samt att du är driven och bidrar med positiv energi. Vidare brinner du för att ge god service och är kommunikativ.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Administration, Företagsbostäder, bostäder, administratör, koordinator, kontor, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.