Administratör / administrativ assistent

Administratör / administrativ assistent

Är du tillgänglig för ett administrativt uppdrag omgående 1-2 månader framåt? Vi söker dig som vill arbeta administrativt och trygg med att driva ditt eget arbete framåt.

Om företagetFöretaget är en av de större hotelloperatörerna i Norden med ett nätverk av närmare 230 hotell fördelat på cirka 44 000 hotellrum i drift eller under utveckling i sju länder. Tjänsten är placerad på hotellkedjans huvudkontor i centrala Stockholm, där omkring 400 medarbetare arbetar.

ArbetsuppgifterI rollen som administratör arbetar du med att uppdatera information i hotellkedjans system. De har nyligen bytt system och behöver extra hjälp med att uppdatera information. Därtill arbetar du även med att uppdatera systeminställningar gällande hotellkedjans priskoder. Du får en introduktion i system du arbetar i vid start och därefter tilldelas du tydlig information om vad det är som förväntas i arbetsuppgifterna.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Meriterande med erfarenhet av administration och systemkonfiguration på applikationssidan
  • God datorvana och kunskaper i Excell
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas i denna roll tror vi att du är trygg i att driva ditt eget arbete framåt. I denna roll får du tydliga instruktioner och förväntas därefter att arbeta självgående. Du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt och trivs att arbeta administrativt samt webbaserat.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administration, administratör, system, assistent, administrativ assistent
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Assistent, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.