Administratör / Orderadministratör till Mobility Motors Sweden AB

Administratör / Orderadministratör till Mobility Motors Sweden AB

Har du erfarenhet av administration och orderhantering och vill fortsätta utvecklas inom området hos Sveriges största exklusiva återförsäljare av Nissan, Hyundai och Mercedes-Benz person- och transportbilar? Hos Mobility Motors erbjuds du en varierad roll med stort ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Mobility Motors.

Om företagetMobility Motors Sweden AB är Sveriges största exklusiva återförsäljare av Nissan person- och transportbilar vid sina fullserviceanläggningar i Bromma, Sätra, Falun, Malmö och Lund. De arbetar också som återförsäljare av Hyundai och Mercedes-Benz. Företagets målsättning är att deras kunder får bästa tänkbara service när de köper sin bil och att deras bilägande blir så bekymmersfritt som möjligt.

Mobility Motors Sweden AB söker nu en administratör till anläggningen i Sätra där du arbetar tillsammans med ett team på fyra kollegor. I rollen som administratör hos Mobility Motors Sweden AB ingår du i gruppen OTD (Order to delivery).

ArbetsuppgifterSom administratör är ditt huvudsakliga ansvarsområde att sköta all administration kring samtliga bilaffärer som görs i Sverige, från order till leverans. I dina arbetsuppgifter ingår beställning av bilar och fakturering och registrering av bilaffärer och även viss bokföring kopplat till bilaffären. Du håller dig uppdaterad om lagerstatus och gör beställningar av bilar löpande. I dina arbetsuppgifter ingår registrering hos Transportstyrelsen och tecknande av försäkringar till kunder. Rollen är bred och varierande till sin karaktär och du erbjuds stort eget ansvar.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter, gärna inom orderhantering
  • God vana av att arbeta i Excel
  • Du uttrycker dig väl i tal och skift på svenska och engelska
  • Meriterande att ha arbetat i KOBRA
  • Meriterande med erfarenhet från fordonsbranschen
För att lyckas i rollen är du noggrann och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och för att arbetet i gruppen ska flyta på. Du trivs med att arbeta självständigt och på egen hand driva ditt arbete framåt. Då ni är en mindre grupp är du flexibel och prestigelös i ditt arbetssätt och tycker det är roligt att ta dig an uppgifter som ligger utanför ditt ansvarsområde. Du är social och besitter en god kommunikativ förmåga då rollen innebär mycket kontakt med andra, såväl internt som externt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm, Sätra
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Hanna Jönsson på hanna.jonsson@bravura.se. Har du frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: administratör, orderadministratör, leveranskoordinator, orderhanterare, order, leverans, orderkoordinator, heltid, Stockholm, Excel, Kobra, Mobility Motors Sweden AB, Nissan, bilförsäljning, bil, Sätra, fordonsbranschen, biladministratör, koordinator
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, HR & Personal
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.