Administratör / Junior Hybris Operator inom E-commerce till Cheil Nordic

Administratör / Junior Hybris Operator inom E-commerce till Cheil Nordic

Vill du arbeta inom ett globalt företag med en kreativ och teknisk miljö? Är du även i början av din karriär och trivs i en stabil men även snabbfotad miljö? I rollen som E-Commerce Operator jobbar du administrativt och metodiskt med operativt ansvar över Samsungs online-butiker.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag med goda möjligheter till överrekrytering. I den här rollen får du initialt en anställning hos Bravura, och det är uttalat att Cheil Nordic har för avsikt att erbjuda dig anställning hos dem på sikt. Detta ger både dig och Cheil Nordic en bra möjlighet att lära känna varandra samt utvärdera hur ni trivs med ert samarbete.

Om företagetCheil är en av världens ledande marknadsföringsbyråer med huvudkontor i Sydkorea. Cheil Nordic ingår i Cheil Worldwide med över 6000 medarbetare i 44 länder. De öppnade upp kontor i Stockholm 2013 och är idag verksamma på alla nordiska marknader. Cheil Nordic arbetar brett inom begreppet kundupplevelse, från interiör design och detaljhandelsmiljö till digitala plattformstjänster, e-handelsstrategi och digital media. De hjälper därigenom sina kunder att skapa varumärkespräglad kommunikation med content och storytelling som stödjs av användarupplevelse i världsklass. Deras primära kund är Samsung, en ledande aktör inom hemelektronik och teknik.

ArbetsuppgifterI rollen som E-Commerce Operator tillhör du Cheils digitala team med fokus att utveckla försäljningen online. Tillsammans med dina kollegor har du det operativa ansvaret över Samsungs online-butiker. Du arbetar främst med administration kopplad till registrering av produkter samt publicering av innehåll och kampanjer på de offentliga kanalerna samt även stängda kanaler som förmånsprogram och dylikt. Du jobbar i ärendehanteringssystemet JIRA och e-handelsplattformen SAP Hybris. Du lägger själv, tillsammans med dina närmsta kollegor, upp strukturen för din dag utifrån inkommande ärenden och stämmer vid behov av med kund löpande. Du ser till att allt ser bra ut vid publicering och ansvarar för att all data är korrekt utifrån det underlag du fått och har jobbat utifrån.

Ditt närmaste team består av sex andra personer varav två i liknande roller.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Eftergymnasial utbildning eller likvärdig arbetslivserfarenhet
  • 1 - 3 års erfarenhet från en liknande roll inom administration / E-Commerce
  • Grundläggande kunskaper inom Microsoft Excel
  • Meriterande med arbetslivserfarenhet i e-handelssystem eller affärssystem, t ex SAP Hybris
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att möta kunder, samarbetspartners och kollegor. Då rollen innebär både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Vidare är du som person ödmjuk och positiv med god samarbetsförmåga. Rollen som E-Commerce Operator är metodiskt lagd vilket innebär att du behöver gilla administration och tydliga rutiner för att lyckas i rollen. Vidare förväntas du utföra ett noggrant arbete som genomsyras av kvalitet.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring tjänsten? Kontakta ansvarig rekryterare Victor Rundberg på: victor.rundberg@bravura.se

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: konsult, ecommerce, administratör, samordnare, hybris operator, samsung, stockholm, kista, cheil nordic, SAP hybris, nyexad, junior, Heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!