Administratör / Administration / Logistik

Administratör / Administration / Logistik

Vill du arbeta inom administration och är du tillgänglig omgående? Vi söker dig till en meriterande tjänst som administratör till ett ledande logistikföretag.

Om företagetFöretaget är en global koncern som erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till lager- och logistiklösningar. Företaget har 4 000 medarbetare och finns representerade på ett 50-tal orter i Sverige. De arbetar aktivt med arbetsmiljö-, jämställdhets-, och mångfaldsfrågor och är på en tillväxtresa. Divisionen Pricing är placerad i fina lokaler i Arlanda stad och kulturen präglas av god sammanhållning och ett starkt kund- och affärsfokus. Tjänsten är ett konsultuppdrag på minst tre månader, med mycket god chans till förlängning.

ArbetsuppgifterSom administratör arbetar du med att uppdatera prislistor i syfte att säkerställa att beslut tas från rätt administrativa underlag. Du tillhör ett team om fyra administratörer och ni har ett nära samarbete i det dagliga arbetet. Din arbetsdag är varierande då du arbetar med de administrativa uppgifter som är mest prioriterade för stunden och rollen innebär även telefonkontakt, främst med interna kontaktpersoner. I rollen som administratör erbjuds du en även en gedigen introduktion av dina kollegor.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieutbildning
  • Du har tidigare arbetslivserfarenhet, gärna inom administration
  • Du har goda kunskaper i Excel och har en god dator- och systemvana
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska
Vi tror att du som söker är en person med sinne för struktur och detaljer som trivs i en roll där du samarbetar med andra. Du tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera ditt arbete utefter de ärenden som uppkommer. Att leverera lösningar till andra ser du som motiverande och du trivs i en dynamisk roll som innebär förändrade direktiv.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Omgående
Plats: Arlanda Stad
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Sökord: Administratör, administration, koordinator, koordinering, registrering, dokumentation, logistik, transport, heltid, konsult, Stockholm, Arlanda, Uppsala
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.