Account Managers till Management Events Sweden AB

Account Managers till Management Events Sweden AB

Brinner du för försäljning och vill utvecklas inom B2B-försäljning på ett internationellt företag? Som Account Manager hos Management Events Sweden erbjuds du stort ansvar och mycket goda utvecklingsmöjligheter i en arbetsmiljö som präglas av drivna och engagerade kollegor!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Management Events.

Om företagetManagement Events erbjuder högkvalitativa forum riktade till beslutsfattare som vill vidareutveckla sina nätverk, hålla sig uppdaterade om de senaste trenderna och lära sig mer om dagens lösningar på marknaden. Med företagets virtuella och fysiska nätverksevenemang för de samman de högsta beslutsfattarna med världsledande lösningsleverantörer över hela världen. De arrangerar digitala nätverksevenemang för att koppla samman toppinflytelserika personer med företag vilket ger möjligheter att diskutera intressen, trender och utmaningar med potentiella lösningsleverantörer. Vid dessa evenemang hjälper dessa inflytelserika personer flera företag med deras projekt. Evenemangen innefattar bland annat inspirerande tal och givande gruppdiskussioner som får företag att växa.

Management Events etablerades i Finland 1994 och finns idag i 13 länder, med över 180 evenemang där världens ledare runt om i Europa samlas. Management Events erbjuder kontinuerliga nätverksmöjligheter under hela året tillsammans med relevant innehåll för att hjälpa kunderna att nå större organisatoriska mål.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager arbetar du utifrån en lösningsorienterad försäljning med fokus på nykundsbearbetning. Din främsta uppgift är att bygga upp en egen kundstock från grunden genom prospektering, kontakt med kunder och boka in och självständigt utföra möten. Du säljer mötespaket för företagare och andra personer som behöver vägledning av Sveriges företagselit, vilket bland annat innebär att matcha ihop dina kunder med andra avdelningars kunder inför Managements Events exklusiva evenemang. Arbetsuppgifterna innebär även att coacha och förbereda dina kunder inför evenemangen, skapa personliga relationer samt avsluta affärer.
Vid start erbjuds du åtta veckors internationell onboarding där du får lära dig allt om företagets produkter, säljprocess och kunder. Tjänsten erbjuder dig frihet under eget ansvar där du får stora möjligheter att utvecklas inom försäljning. Övergripande arbetsuppgifter:
  • Nykundsbearbetning (prospektering, boka och utföra möten)
  • Matcha kunder inför Management Events exklusiva evenemang
  • Coacha och skapa relation med kunder samt avsluta affärer
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Arbetserfarenhet inom försäljning, meriterande inom B2B eller telefonförsäljning
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom försäljning
För att trivas i rollen som Account Manager är du en resultatinriktad person som motiveras av att prestera högt och efter tydligt uppsatta mål. Du har vidare förmåga att arbeta strukturerat och kan självständigt driva dina projekt framåt. Då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt ser vi att du är en kommunikativ och socialt säker person som får energi av dialog med nya människor. Vidare trivs du med att bygga relationer till andra och har förmågan att lyssna och förstå såväl kunder som kollegors behov. Du sätter kunden i fokus och anstränger dig alltid för att leverera lösningar.

Övrig information
Start: November
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!