Account Manager till Regi Research & Strategi

Account Manager till Regi Research & Strategi

Är du en serviceinriktad person med erfarenhet från B2B-sälj? Trivs du i en resultatfokuserad roll och är bra på att bygga relationer? Hos Regi erbjuds du en spännande tjänst med stort eget ansvar.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Regi Research & Strategi AB.

Om företagetRegi Research & Strategi AB arbetar med researchbaserad analys och konsultativ rådgivning som ger ständig förbättring, kvalitetssäkring och affärsutveckling för att utveckla deras kunders verksamhet. Bland Regis kunder återfinns svenska kommunikationsbyråer, advokatbyråer och stora och medelstora börsnoterade företag i Norden. Regi utför årliga studier som kartlägger hela branscher och ger insikter i förändringar, trender, framtida utveckling och relationer. De genomför också skräddarsydda uppdrag, workshops och konsultativ rådgivning för sina kunder. Varje år deltar de eller arrangerar flera seminarier, event och galor. På företaget råder det en öppen och lättsam stämning där medarbetarna får ta ett stort ansvar samtidigt som de har roligt tillsammans på arbetsplatsen.

Du kan läsa mer om företaget på deras hemsida; https://regi.se/

ArbetsuppgifterI rollen som säljare arbetar du primärt med nykundsbearbetning, både mot den svenska och mot den norska marknaden. Du ansvarar för hela säljprocessen, allt i från första kundkontakt, fysiska möten och utskick av offert till avslutad affär. Därefter följer du även upp kunden. I rollen ingår också bearbetning av de befintliga kunder Regi har i sitt kundregister. Vidare arbetar du tight med övriga säljare där du bland annat får stöttning och möjlighet att diskutera strategier på regelbundna sälj-möten. Därtill följer du regelbundet upp dina resultat utifrån KPI:er tillsammans med närmsta chef. Tillsammans ser ni till att du har de verktyg du behöver för att driva din försäljning framåt. I rollen ingår också visst ansvar när det gäller skriftlig kommunikation. Det kan handla om att stötta produktionsteamet med att skriva pressreleaser till att generellt agera Regis ansikte utåt på ett professionellt sätt via skrift.

I rollen finns stora utvecklingsmöjligheter. Du arbetar centralt på Regis kontor vid T-centralen. Slutligen tillhör du ett team om cirka sju personer.

Formella krav
  • Relevant eftergymnasial utbildning
  • Minst 6 månaders erfarenhet av B2B-försäljning
  • Dokumenterat goda försäljningsresultat
  • Flytande svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Kunskaper i norska är meriterande
  • Erfarenhet från byrå-branschen är meriterande
För att trivas i rollen är du serviceinriktad och tycker om att möta kunder och samarbetspartners. Då rollen innebär både intern och extern kontakt är du social och har god kommunikativ förmåga, både i tal och skrift. Vidare är du som person målinriktad och motiveras av att prestera högt.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, kundansvar, b2b, b2c, produktion, produktionsansvarig, produktionsledare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!