Account Manager till Kiwano Consulting

Account Manager till Kiwano Consulting

Har du tidigare erfarenhet av försäljning av IT-kompetens? Har du dessutom ett etablerat nätverk av underkonsulter och vill bli en del att ett företag i tillväxt? Då kan du vara Kiwano Consultings nästa säljare!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställas direkt hos Kiwano Consulting AB.

Om företagetKiwano Consulting är ett konsultföretag som levererar konsulttjänster i IT-nära projekt, huvudsakligen relaterat till verksamhetsutveckling, verksamhetsmodellering och kravhantering. Bolaget har idag kunder inom branscher såsom bank- och finans, försäkring och detaljhandel. Kiwano Consulting har en bred expertis och åtar sig allt från mindre utredningsuppdrag till att vara del av större projekt, i roller som exempelvis modelleringsledare, Business Analyst och kravanalytiker.
Företaget befinner sig i en expansiv fas och söker nu sin nya Account Manager.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager ansvarar du för att bearbeta befintliga försäljningskanaler och kontakter samt för prospektering och bearbetning av nya kunder. Initialt ligger dock störst fokus på bearbetning av befintliga försäljningskanaler. Ditt huvudsakliga fokus är att identifiera och kartlägga kundens behov och matcha det mot Kiwano Consultings tillgängliga konsulter och underkonsulter. Vidare arbetar du proaktivt med att bredda nätverket av underkonsulter.

Då du har stor inblick i kundens behov är du dessutom involverad i processen att sälja in och kontraktera rätt konsult till rätt kund. Det innebär att du som Account Manager både har ansvar för att säkerställa hög beläggningsgrad avseende anställda konsulter, men även att nätverket av underkonsulter används och utvecklas. I takt med att du växer in i rollen kommer ansvar för olika marknadsföringsaktiviteter att tillkomma. Detta sker i samråd med VD.

Kiwano Consulting är ett växande företag. För rätt person finns det mycket goda möjligheter att utvecklas vidare inom företaget.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning inom ekonomi, försäljning eller likvärdig erfarenhet
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift
  • Minst 3 års arbetslivserfarenhet av försäljning av IT-kompetens, exempelvis på ett mäklarföretag eller konsultbolag
För att lyckas i rollen som Account Manager hos Kiwano är du väl insatt i hur IT-konsultbranschen fungerar och har ett stort eget nätverk att jobba med. Du har god förmåga att skapa långsiktiga affärsmässiga relationer med företagets kunder. Målsättningen är att tillgodose kundernas behov av vår kompetens och därigenom få ut företagets konsulter och underkonsulter på uppdrag. Vidare har du förmågan att arbeta självständigt och strukturerat. Avslutningsvis ser vi att du trivs med att ta egna initiativ för att driva arbetet framåt.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast + Rörlig lön

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: IT, Kiwano, underkonsulter, Kiwano Consulting, bank- och finans, försäkring, detaljhandel, verksamhetsutveckling, modelleringsledare, affärsanalys, kravanalytiker, IT-kompetens, account manager, business analyst, kompetensförsäljning, säljare, konsultförsäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.