Account Manager till Connoisseur International

Account Manager till Connoisseur International

Vi söker dig som är affärssmart och har ett stort intresse för marknadsföring och B2B-försäljning. Du har en ambition att utveckla din kompetens inom försäljning samt en vilja att bygga långsiktiga kundrelationer.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Connoisseur International.

Om företagetConnoisseur International bedriver annonsförsäljning, annonstillverkning samt utgivning av tidskrifter och tidningar. Den som får Magasin Connoisseur tillhör en knapp halv procent av Sveriges befolkning som har en inkomst högre än 2,3 miljoner kronor per år. Dessa personer besitter en unik kompetens eller skapar på andra sätt stora mervärden för samhället och sin omgivning. Magasin Connoisseur distribueras till dessa personer och har idag efter mer än två decennier 58 000 läsare.
Magasin Connoisseur hyllar historien och traditionen bakom världens finaste varumärken samtidigt som individen lyfts fram i personporträtt med framgångsrika företagare, näringslivsprofiler och engagerade personer.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager arbetar du med uppsökande försäljning tillsammans med ambitiösa och professionella säljkollegor. Du ansvarar för hela säljprocessen och arbetar med prospektering och bearbetning av nya och tidigare kunder. I rollen arbetar du mot individuellt uppsatta försäljningsmål och din uppgift är att bygga upp din egen kundstock. Kunderna består av några av Sveriges skickligaste marknads- och försäljningschefer då Connoisseur enbart arbetar med de bästa varumärkena inom sina respektive branscher.
Ambitionen är att bygga starka och långsiktiga kundrelationer, så stort fokus ligger därför på ett strategiskt och kvalitativt arbete mot kund. Du kommer att få kontinuerlig utbildning och coachning i din försäljning och tillhandahållas de bästa förutsättningarna för både personlig och professionell utveckling och en karriär inom försäljning.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Gymnasieexamen, meriterande med eftergymnasial utbildning inom retorik eller marknadsföring
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med uppsökande av kunder tidigare
Du som söker tjänsten har ett stort intresse för att göra affärer och motiveras av att arbeta i en roll där du långsiktigt får fokusera på att utveckla din kompetens inom försäljning, marknadsföring och lära dig förstå den psykologiska process som ligger bakom köpbeteenden. Som person är du professionell och analytisk och har en god förmåga att ge service och situationsanpassa din försäljning utefter kundernas behov. Din personlighet präglas av en stor uthållighet och du har ett utmärkande driv och engagemang i din försäljning med ambitionen att skapa hållbara kundrelationer och utveckla ditt kontaktnät. För att trivas i rollen har du en god vana att arbeta mot uppsatta mål.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Nacka, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!