Account Manager / säljare till ett startup-bolag

Account Manager / säljare till ett startup-bolag

Arbetar du inom service i dagsläget och söker nästa utmaning i karriären? Lockas du utav möjligheten att vara en del av ett startup-bolag där alla strävar mot samma mål och samtidigt har kul tillsammans? Vi erbjuder dig en spännande karriärmöjlighet där du får möjligheten att driva företaget framåt!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Effektform.

Om företagetEffektform är ett startup-bolag som har utvecklat en applikation för fastighetsbranschen. Applikationens syfte är att automatisera och effektivisera processen vid inflytt och utflytt för såväl hyresgäster som hyresvärd. Applikationen ger möjlighet att påvisa fel eller brister - och dokumentera allt i bilder. Bolaget grundades tidigare i år av två entreprenörer som har bakgrund inom fastighetsbranschen. Du kan läsa mer om applikationen här: www.minbesiktning.se.

Effektform söker en säljare som kommer att spela en central roll för företagets fortsatta framgång på marknaden. Tjänsten ger dig möjlighet att bli en del av en startup med höga ambitioner.

ArbetsuppgifterI rollen som säljare har du en viktig roll i Effektforms fortsatta utveckling. Du ansvarar för hela försäljningsprocessen där syftet är att få ut produkten på marknaden. Du driver ditt arbete framåt och äger affären från start till mål, från att boka möten till att förhandla, skriva kontrakt och utveckla långsiktiga relationer. Som kundansvarig har du ett helhetsansvar för processen vilket innebär att du också agerar support gentemot kunderna. Du har ett nära samarbete med både kunder, kollegor och leverantörer.

Vidare blir ditt upptagningsområde hela Sverige - där de flesta kunderna befinner sig runt Stockholmsområdet. Detta innebär att du reser några dagar i veckan, vilket du styr helt självständigt. På sikt finns även goda möjligheter till en ledande roll på bolaget.

Formella krav
  • Något års arbetslivserfarenhet inom service
  • Tekniskt intresse
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande: Erfarenhet av fastighetsbranschen
För att trivas i rollen är du en affärsorienterad person som trivs med att skapa långsiktiga relationer. Du får energi av att umgås och föra dialoger med människor och du söker aktivt efter nya utmaningar. Eftersom du har ett övergripande ansvar över försäljningen ser vi att du är en ansvarsfull person som trivs med att driva ditt arbete framåt, både självständigt men även tillsammans med andra.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, account manager, försäljning, sälj, startup, företag, B2B, app, applikation, fastighetsbranschen, fastighet, besiktning, inflytt, utflytt, hyresgäst, hyresvärd, affär, heltid, rekrytering, Nyköping, Effektform, Minbesiktning, Stockholm, Sverige
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Bank, Finans & Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!