Account Manager / säljare till EasyFlat Living

Account Manager / säljare till EasyFlat Living

Har du erfarenhet inom försäljning och vill vara en del av ett tillväxtföretag? Hos EasyFlat erbjuds du en roll där du får möjligheten att vara initiativtagande och vara en bidragande faktor i företagets fortsatta tillväxtresa.

Om företagetEasyFlat är en bokningstjänst som hjälper både nationella och internationella företag att hitta rätt boende för sina anställda. De erbjuder lägenheter främst i Stockholm, Linköping och Uppsala, men de kan alltid hjälpa sina kunder att hitta boende i andra svenska städer. För att hålla en konsekvent hög standard på sina boende kontrollerar de noggrant alla lägenheter före och efter en hyresperiod.

EasyFlat har som mål att leverera enastående bostadslösningar till företag och välkomnande boende till sina gäster. De har 140 fristående lägenheter, villor och två lägenhetshotell. Du tillsammans med två andra Account Managers utgör du EasyFlat's säljteam.

ArbetsuppgifterSom Account Manager ansvarar du för att hålla EasyFlats enheter bokade genom att aktivt hitta kunder, hantera inkommande bokningar och administrera bokningsprocessen. Du kontaktar befintliga kunder via e-post och telefon och förhandlar priser och villkor med både nya och befintliga kunder. I rollen ingår även att hantera bokningar i bokningssystemet, samordning av bokningar och priser med finansavdelningen och koordinering av underhållsaktiviteter. Du rapporterar till Operations Manager men coachas dagligen av Sales Team Lead.

EasyFlat breddar nu sina målgrupper genom att leta efter kunder på marknader där de inte är aktiva för tillfället. Ditt fokus ligger därför både på att upprätthålla goda relationer med befintliga kunder men även att hitta nya kunder genom prospektering i exempelvis webbplatser, databaser och andra register.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av försäljningen inom bostads- eller hotellbranschen
  • Flytande i engelska, både muntligt och skriftligt, andra språk är meriterande
Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå i detta expansiva företag. Siktar du på att bli en vinnare, så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet.

För att trivas i rollen är du självgående i ditt arbete och motiveras av att nå uppsatta mål. Som person ser vi att du har en god social förmåga och är duktig på att skapa relationer. Dina styrkor är att du duktig på att lyssna och på så sätt skapar förtroende hos dina kunder. Vidare är du resultatfokuserad, har ett eget driv samtidigt som du är van att jobba med andra och se till gruppens bästa.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord:Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.