Account Manager / rådgivare till Centsoft

Account Manager / rådgivare till Centsoft

Gillar du kontakt med människor och är intresserad av IT och ekonomi? Här får du möjlighet att jobba med ekonomifrågor ur ett processperspektiv.

Om företagetCentsoft är ett växande och spännande IT-företag som utvecklar och säljer ett marknadsledande webbaserat system för hantering av fakturor. Deras lösningar ligger i framkant såväl tekniskt som upplevelsemässigt och de har för avsikt att fortsätta deras kreativa arbete i en föränderlig omvärld. Alla medarbetare på Centsoft förväntas att inom sitt respektive område tänka nytt och annorlunda men samtidigt utföra sina uppgifter med precision och skapa en känsla av trygghet för deras kunder.

ArbetsuppgifterSom Account Manager är ditt huvudsakliga fokusområde att kontakta potentiella kunder som har visat intresse för tjänsten. Du bemöter deras förfrågningar gällande företagets produkter och agerar rådgivare med fokus på varje kunds specifika behov. Detta innebär att du intervjuar kunder och kartlägger deras organisation för att få en förståelse för hur de arbetar så att du kan bistå dem med din expertis och erbjuda rätt lösning. Vidare kommer du att hålla i produktdemonstrationer och produktutbildningar för Centsoft Invoice. När du kommit in i arbetet håller du cirka 10 möten i veckan både ute hos kunder samt online.

Formella krav
  • Avslutad eftergymnasial utbildning, meriterande med inriktning ekonomi
  • Tidigare erfarenhet av B2B-försäljning
  • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift
För att lyckas och trivas i den här rollen älskar du att knyta och utveckla kundrelationer. Du tycker det är roligt att självständigt styra dina arbetsdagar. Du är noggrann i ditt arbete då du har det yttersta ansvaret för allt som berör ditt jobb, från planering till utförandet av kundmöten samt produktdemonstrationer och produktutbildningar

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägning
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, sälj, IT, ekonomi, B2B, sales, telefon, teknik, innesälj, Stockholm, säljroll, säljteam, säljcykel, Centsoft, invocie, kundreskontra, leverantörsreskontra, bokföring,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.