Account Manager / Utesäljare / B2B-säljare till DB Schenker

Account Manager / Utesäljare / B2B-säljare till DB Schenker

Arbetar du idag inom försäljning och har god förståelse för logistik och transport? Vi söker dig som har ett genuint intresse för försäljning och som vill bli en del av en världsledande leverantör av logistiktjänster.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos DB Schenker.

Om företaget

DB Schenker i Sverige, som ingår i en global koncern, arbetar med att leverera logistiktjänster världen över. De erbjuder allt från landtransporter, internationella sjö- och flygfrakter och konsulttjänster till att leverera lager- och logistiklösningar. Efter nästan 100 års verksamhet är de marknadsledande på den svenska marknaden. Som medarbetare blir du en del av ett globalt logistiknätverk med över 70.000 kollegor över hela världen, varav ca 4000 på ett 50-tal orter i Sverige.

För DB Schenker är medarbetaren den viktigaste framgångsfaktorn. De erbjuder personlig och yrkesmässig utveckling i ett multinationellt företag och arbetar aktivt med hälsa och gemenskap för en lustfylld arbetsmiljö. DB Schenker andas familjär stämning och de tror att det är den enskilda individens glädje och engagemang som gör skillnad. I denna roll tillhör du säljavdelningen och rapporterar till försäljningschefen, totalt finns tre divisioner varav du ingår i divisionen för landtransport.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager ansvarar du för tillväxt och lönsamhet genom bearbetning av nya kunder såväl som befintliga. Du driver ditt arbete framåt och äger affären från start till mål, från att boka möten till att förhandla, skriva kontrakt och dokumentera affärerna. Stort fokus ligger i att träffa dina kunder på möten och du förväntas vara väl insatt i deras verksamheter och branscher. Du ansvarar för att säkerställa nöjda kunder och du planerar, driver och utvecklar din kundportfölj utifrån individuella mål och aktivitetsplaner.

I rollen har du många kontaktytor utöver dina kunder, såväl med dina närmsta kollegor lokalt och andra distrikt inom Schenker. Till din hjälp i rollen har du ett välutvecklat affärs- och säljstöd som bland annat stöttar med offertskrivning.

Formella krav
  • Erfarenhet från- eller kunskap om logistik/transport
  • Några års erfarenhet från B2B-försäljning
  • Meriterande med relevant eftergymnasial utbildning, exempelvis inom ekonomi eller logistik det är även meriterande med idrottsbakgrund, gärna på elitnivå
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
  • Goda kunskaper i Office365 och Excel
  • B-körkort
Som person motiveras du av att ta ansvar för ditt eget arbete och driva det framåt. Du är van att sätta upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att nå dessa. Du är ihärdig och har förståelse för att kundrelationer tar tid att utveckla. Därför är du affärsmässig och professionell som person samtidigt som du värnar om den långsiktiga relationen med varje kund.

Övrig information
Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Spånga, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: utesäljare, Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, business, AM, KAM, Key Account Manager, Schenker, DB Schenker, transport, logistik, trafik, relationer, heltid, Stockholm, Spånga
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!