Account Manager / Teknisk säljare till Smartvatten

Account Manager / Teknisk säljare till Smartvatten

Vill du arbeta med försäljning av tjänster som verkar för en mer hållbar miljö? Har du ett tekniskt intresse och lockas av att jobba mot fastighetsbranschen? Smartvatten befinner sig i en stark tillväxtresa och söker nu en driven säljare till teamet i Stockholm.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Smartvatten.

Om företagetSmartvatten är ett snabbt växande serviceföretag inom vattenförvaltning. I dagsläget är de över 100 heltidsanställda och de växer snabbt med fokus på den Nordiska marknaden, Tyskland och Beneluxländerna. I Sverige arbetar i dagsläget 15 personer varav 10 arbetar inom försäljning. Deras servicetjänst med fjärrövervakning av vattenförbrukningen hjälper redan över 10 000 fastighetsägare med att sluta spola ner pengar i avloppet och stoppa vattenläckor innan det är för sent.

Som en del av Smartvattens internationella strategi stärker de nu upp sitt svenska team ytterligare för att möta den ökande efterfrågan inom fastighetsbranschen.
Läs gärna mer på deras hemsida: https://smartvatten.com/se/

ArbetsuppgifterI rollen som säljare hos Smartvatten bygger du upp ett nätverk av långsiktiga relationer med fastighetsägare inom fastighetsbranschen i Sverige. Du arbetar med att utveckla affären för Smartvattens tjänster. I början består ditt arbete till största del av nykundsbearbetning och Smartvatten har en tydlig struktur för arbetet som du under en gedigen onboardingprocess får ta del av.

Hos Smartvatten erbjuds du en möjlighet att få jobba i en nyckelposition inom en alltmer växande marknad. Du får jobba mot stora branschspecifika referenskunder hos ledande företag inom fastighetsbranschen. Arbetsmiljön är modern och du får mycket frihet under ansvar. Då företaget växer innebär det stora utvecklingsmöjligheter för rätt person.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Relevant arbetslivserfarenhet inom försäljning/kundorienterad roll
  • Tekniskt intresse och förståelse
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift
  • Tidigare erfarenhet av försäljning inom B2B är meriterande
I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du är en förtroendeingivande och handlingsinställd person som trivs bra att arbeta såväl individuellt som i team. Vidare är du kommunikativ och tycker om att såväl bygga nya kontakter som att förvalta befintliga. Det är viktigt att förstå kunderna och deras behov och hos Smartvatten är det viktigt att du är noggrann i ditt säljarbete och vårdar samtliga kontaktytor du har.
Självklart kan du identifiera dig med deras värdeord; Expertise, enthusiasm och accountability.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm, Kista
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: hållbarhet, säljare, account manager, Smartvatten, vattenmätare, försäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!