Account Manager / Teknisk säljare till Hedengren Sverige AB

Account Manager / Teknisk säljare till Hedengren Sverige AB

Arbetar du med försäljning, har ett tekniskt intresse och vill ta nästa steg i karriären? Lockas du dessutom av att skapa långsiktiga kundrelationer? Ta då chansen att söka tjänsten som Account Manager hos Hedengren!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hedengren.

Om företagetHedengren är en tillverkare av och expert på brandlarm och nödutrymning. De hjälper sina kunder att planera och genomföra hållbara, säkra och trivsamma verksamhetsmiljöer genom att tillhandahålla högklassiga och energieffektiva lösningar. Både de produkter Hedengren representerar och de säkerhetstekniska system de tillverkar är ledande varumärken i branschen. Hela verksamheten leds av principer för hållbar utveckling. Hedengren är ett över 100 år gammalt finskt familjeföretag. Omsättningen är 60 miljoner euro och de sysselsätter cirka 250 personer i Finland, Sverige, Norge och Estland. Hedengrens huvudkontor ligger i Helsingfors och deras egen logistikcentral i Esbo.

Verksamheten startade i Sverige 2006 och har idag åtta glada, sociala och drivna medarbetare på kontoret i Solna. De har en tight sammanhållning där de stöttar, uppmärksammar och firar varandras framgång.

ArbetsuppgifterSom Account Manager hos Hedengren Sverige AB ansvarar du för tillväxt, lönsamhet och utveckling genom bearbetning av nya och befintliga kunder. Du driver ditt arbete självständigt framåt och har ett helhetsansvar för kunden med fokus att utöka försäljningen av Hedengrens produkter. I arbetsuppgifterna ingår bearbetning av konsulter och beslutsfattare.

Stort fokus är att ha en god och långsiktig dialog med dina kunder genom möten och du förväntas vara väl insatt i deras verksamheter samt inom branschen. Du ansvarar för att säkerställa nöjda kunder och du planerar, driver och utvecklar din kundportfölj utifrån individuella mål och aktivitetsplaner. Slutligen så har du många kontaktytor utöver dina kunder och du arbetar tätt tillsammans med dina kollegor. Kontoret är i Solna men dina arbetsdagar kommer till stor del bestå av besök ute hos kunder i Stockholmsområdet.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • El- Tele- eller IT-inriktning på gymnasiet eller motsvarande kunskap
  • B-körkort
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift
  • Tekniskt intresse och förståelse.
Vi söker dig som är affärsorienterad med ett intresse för teknik. Du har ett stort engagemang för att utveckla och etablera långvariga kundrelationer. Som person har du förmågan att självständigt driva ditt arbete framåt. Då rollen innebär många kontaktytor, både internt och externt, är du en lagspelare och ser värdet i att samarbeta. Vi ser också att du är driven, uthållig och serviceinriktad. Dina personliga egenskaper är avgörande för att lyckas i rollen och för att trivas hos Hedengren.

Övrig information
Start: September
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, Säljare, Utesäljare, Stockholm, Heltid, Teknisk säljare, Teknik, Hedengren,
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!