Account Manager / Säljare till Linden-IT

Account Manager / Säljare till Linden-IT

Är du en person med inställningen om att bli bäst på det du gör? Trivs du i utmanande situationer med högt uppsatta mål där du får gå utanför din comfort zone? Vill du starta din karriär inom försäljning på ett internationellt bolag som ska etablera sig i Sverige under hösten 2022? Linden-IT är ett väletablerat holländskt bolag som söker en driven och engagerad junior säljare till deras filial i Stockholm!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Linden-IT.

Om företagetLinden-IT är ett snabbt växande IT-bemanningsföretag från Nederländerna med internationella ambitioner som anställer junior och erfaren IT-personal. De anställda erbjuds traineeprogram samt intressanta projekt hos ett stort urval kunder i Nederländerna. De har över 500 anställda och växer fortfarande, huvudkontoret är beläget i Amsterdam och de har tidigare haft liknande företag i Sverige. Därav vet de att det finns en stor marknad för deras tjänster här i Stockholm och förbereder nu öppningen av en ny filial av Linden-IT här till slutet av 2022. Därmed har du nu chansen att bli en av deras första anställda med stor möjlighet att snabbt växa och utvecklas inom företaget.

ArbetsuppgifterSom säljare på Linden-IT arbetar du med att bygga upp din egen kundbas genom nykundsbearbetning. Du ansvarar för hela säljprocessen, från ax till limpa, vilket betyder att du prospekterar, bokar möten och stänger affärer ute hos kunder. Du arbetar med verktyg som LinkedIn Sales Navigator samt följer upp potentiella kunder som finns i CRM-systemet Salesforce genom att ta kontakt med företags IT- eller HR-ansvarige. Väl i kontakt med kund ansvarar du för att introducera företagets tjänster, göra behovsanalyser, prisförhandla och presentera potentiella konsulter som finns tillgängliga för dem. Du kan även komma att ansvara för att organisera jobbintervjuer mellan konsulten och företaget och blir det en match är det även du som kontinuerligt följer upp kund och konsult under uppdraget. På sikt har du stora möjligheter att utvecklas och växa in i mer seniora roller med större ansvar.
  • Prospektering, nykundsbearbetning, sluta avtal
  • Sälja in Linden-IT:s tjänster
  • Följa upp konsulter och kunder
Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
Linden-IT tror på potential och driv framför erfarenhet. Med rätt inställning och anda samt driv och passion för försäljning, relationer och affärer, tror vi att du kan komma hur långt som helst.

Krav:
  • Erfarenhet av service/försäljning eller motsvarande
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Meriterande krav:
* Avslutad eftergymnasial utbildning

I rollen som säljare pratar du med många personer dagligen därför räds du inte för att ta första steget till ett samtal. Därtill har du en väldigt god kommunikativ förmåga och har lätt för att anpassa dig och din kommunikation efter person och situation. Vidare är du nyfiken och motiveras av att sätta igång och driva ditt arbete framåt. Du är resultatfokuserad, målmedveten, sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem med en stark vilja att göra affärer.

Övrig information
Start: November 2022
Plats: Stockholm, centralt
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här: http://bravura.se/min-profil/fragor-och-svar/

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, AM, Sales, Sales associate, Salesforce, Nykundsbearbetning, sälj, säljare, heltid, Stockholm, startup, Linden-IT, LinkedIn Sales Navigator, CRM, SalesForce
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!