Account Manager /Säljare/ Sales inom konsultförmedling

Account Manager /Säljare/ Sales inom konsultförmedling

Är du en resultatinriktad säljare som tycker om att ha både kund och kandidat i fokus? Har du erfarenhet från bemanningsbranschen? Då kan detta vara något för dig. Här får du chansen att bli expert på IT-konsulter och utveckla ett stort nätverk med de främsta i branschen.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos vår kund (Företagsnamnet kommer förmedlas i senare skede).

Om företagetDu kommer in i ett välfungerande bolag i snabb tillväxt. Du har alla möjligheter att vara med och påverka utveckling i helhet och i synnerhet försäljningsarbetet som du ska jobba med. Företaget ingår i en mindre koncern som växer där du får möjlighet att vara med på en fantastisk resa.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager jobbar du tätt ihop med övriga Account Managers, konsultansvariga, partneransvariga, säljchef och övrig ledning. Du får en nyckelroll i bolaget med ansvar för att hitta nya kunder samt att bredda och vidareutveckla företagets kundrelationer. Här får du chans att påverka då du kommer in i företaget i uppbyggnadsfas, samtidigt som de är ett välfungerande och etablerat bolag.
Du kommer huvudsakligen arbeta med:
  • Försäljning - Hitta, attrahera och kontraktera de mest intressanta kunderna på marknaden.
  • Kundrelationer och partnerskap - Löpande dialog och kontakt med kunder, fysiska kundbesök samt online, förstå behov, definiera och presentera förfrågningar för leveransteamet i Ukraina, kontraktshantering m.m.
  • Kontraktsförhandlingar - Leda avtalsdiskussioner
  • Affärsutveckling- I samarbete med ledningen vidareutveckla företagets erbjudande.
Formella krav
  • Försäljningserfarenhet av B2B i minst 2-3 år då genom konsultbolag, konsultmäklare, bemanningsbolag, rekryteringsbolag eller SaaS-lösningar med kunder och leverans av resurser eller dylikt.
  • Svenska och engelska i tal och skrift är krav
  • Meriterande om du har erfarenhet av att sälja tjänster offshore
Vi tror att du kommer med ett etablerat nätverk inom IT-konsultbranschen och brinner för att bygga relationer med kunder och kandidater. För att trivas i rollen som Account Manager behöver du vara initiativtagande och ha ett sinne för affären. Som i de flesta säljande roller tror vi att din inställning och uthållighet är viktiga attribut.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Tegnérgatan 34, Stockholm
Lön: Fast lön samt provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, IT-konsult, rekrytering, IT, account manager, Key account Manager, bemanning, försäljning, heltid, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!