Account Manager / Säljare / Kundansvarig till Your Special Delivery Service

Account Manager / Säljare / Kundansvarig till Your Special Delivery Service

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och vill utvecklas vidare i din roll som säljare? Motiveras du dessutom av att få vara en del av en tillväxtresa? Hos Your Special Delivery Service erbjuds du en roll där du har möjlighet att påverka och vara en drivande kraft i företagets fortsatta utveckling.

Om företagetYour Special Delivery Service startades 2006 och har sedan dess haft en stark tillväxt. Idag har företaget tolv kontor i bland annat i New York, Amsterdam och Köpenhamn. Företaget är specialiserade på kundanpassade och extremsnabba leveranser mot företag i alla branscher. Här fraktas högvärdesprodukter i form av till exempel farliga, temperatur- eller tidskänsliga produkter. De skiljer sig mot sina konkurrenter genom sin anpassning till kundens behov och arbetar med ledorden: enkelhet, pålitlighet och engagemang.

På stockholmskontoret, som ligger vid Gärdet, är de idag totalt 26 medarbetare. Du ingår i ett team om fem där du erbjuds goda möjligheter att utveckla din roll.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager ansvarar du för hela försäljningskedjan från prospektering, mötesbokning och kundbesök till att kundens första bokning sker. Du arbetar både med befintliga och nya kunder, men ditt fokus ligger på att skapa nya affärsmöjligheter. I rollen bearbetar du företag i olika branscher med fokus på att identifiera kundens behov och därefter finna en kundanpassad lösning. Du har varierade säljprocesser, allt ifrån kortare säljprocesser till längre och mer komplexa processer.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av B2B försäljning
  • Flytande i tal och skrift i svenska och engelska
  • Körkort
För att trivas i rollen är du en prestationsorienterad person som motiveras av att skapa nya affärsmöjligheter. Du är nyfiken och din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Du är kommunikativ, socialt säker och strävar efter att bygga långsiktiga relationer i ditt arbete. Ditt sätt att kommunicera och arbeta på präglas av god affärsförståelse, du förstår dina kunders behov och kan anpassa förhandlingar. Vidare är du självgående och tar initiativ till förbättringar och nya idéer när du ser potential i lösningar.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Your Special Delivery Service.

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, Gärdet
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, Stockholm, heltid
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.