Account Manager / Säljare / B2B till Sergel

Account Manager / Säljare / B2B till Sergel

Har du erfarenhet från kvalificerad tjänsteförsäljning mot företagskunder och är redo för nästa karriärkliv? Vi söker dig som vill arbeta nära affären för att tillsammans med kunden ta fram den bästa lösningen.

Om företagetSergel är en av de ledande leverantörerna av kredithanteringstjänster i Norden. Vi erbjuder tjänster inom kreditscoring, inkasso, köp av fordringar samt meddelande- och betallösningar. Sergel Group har drygt 400 anställda i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Sergel är ett företag som bryr sig om människorna de möter och du möts av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang. Under parollen We Care arbetar alla i företaget mot det gemensamma målet att skapa marknadens nöjdaste kunder och slutkunder. Sergel är inne i en spännande utvecklingsfas och du som lockas av att vara med på den pågående förändringsresan ges möjlighet att vara med och ta Sergel in i framtiden.

Vad erbjuder vi dig?
Sergel är ett företag som bryr sig om människorna de möter och du möts av en arbetsplats som präglas av personlighet, professionalism och engagemang. Under parollen We Care arbetar alla i företaget mot det gemensamma målet att skapa marknadens nöjdaste kunder och slutkunder. Sergel är inne i en spännande utvecklingsfas och du som lockas av att vara med på den pågående förändringsresan ges möjlighet att vara med och ta Sergel in i framtiden.

Tjänsten är en tillsvidareanställning och är placerad vid huvudkontoret centralt i Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager arbetar du inom Sergel Connect med nyförsäljning av sms-, betal- och meddelandetjänster. Området har en hög tillväxttakt och siktet är inställt på ytterligare tillväxt genom affärsutveckling och geografisk expansion. Vi söker nu en drivande affärsman/kvinna som vill vara med på denna resa. Arbetet sträcker sig genom hela försäljningsprocessen, från första mötet med kund till offertgivning och avslut. Du arbetar nära Telia Companys säljare samt har direktkontakt med kunder för att hitta lösningar med utgångspunkt från tjänsteportföljen. Du arbetar mot tydliga budgetmål och mäts på bland annat försäljning och kundnöjdhet. Denna roll passar dig som har arbetat med tjänsteförsäljning under några år och vill gå vidare till en roll där du får arbeta med att skapa nya affärer och samarbeten.

Formella krav
  • Minst 2-3 års arbetslivserfarenhet av kvalificerad tjänsteförsäljning
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från telekombranschen och/eller om du tidigare har arbetat med sms-, betal- och meddelandetjänster
  • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi eller försäljning
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
För rollen som Account Manager söker vi dig som har förmåga att se affärers långsiktiga betydelse och resonerar utifrån ett strategiskt perspektiv. Vi söker dig som snabbt kan bygga förtroende och är en duktig relationsbyggare. Du behöver kunna samarbeta med andra, då denna roll bygger på att i samråd med andra funktioner skapa värde för slutkunden.
Viktigt för den här rollen är att du trivs med att självständigt strukturera och organisera ditt arbete. Som Account Manager inom Sergel behöver du ha förmåga att sälja in dina idéer till andra samtidigt som att du har en uthållighet. Vidare kommer du få stor användning av din professionella och affärsmässiga sida, då du ständigt kommer interagera med andra människor. För att verkligen lyckas behöver du ha ett starkt engagemang och stort eget driv.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Sergel.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse, fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du specifika frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Säljare, senior säljare, B2B, AM, Account Manager, försäljning, sales, sales executive, client executive, telekom, kommunikationslösningar, Stockholm
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.