Account Manager / Säljare / B2B / Visma SmartDok / Byggbranschen

Account Manager / Säljare / B2B / Visma SmartDok / Byggbranschen

Har du erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att göra framgångsrika affärer? Är du driftig och ihärdig med viljan att utvecklas i din roll som säljare? Hos Visma SmartDok erbjuds du stort eget ansvar och möjlighet att påverka företagets utveckling och framtid på den svenska marknaden.

Om företagetVisma SmartDok är ett programvaruföretag med huvudkontor i Alta, Norge. De har utvecklat ett datainsamlingssystem för bygg- och anläggningsbranschen. Produkten är webbaserad med egenutvecklade appar vilket gör den enkel att använda. Visma SmartDok förenklar för deras kunder inom en rad olika områden som exempelvis tidrapportering, varuförbrukning, service och underhåll. Företaget har funnits i Norge sedan 2007 och är idag väletablerat på den norska marknaden med ett tydligt fokus att expandera i Sverige där de startade upp sin verksamhet 2013. År 2018 blev Visma majoritetsägare till SmartDok vilket innebär att SmartDok numera är Vismas molnbaserade programvarusystem för bygg- och anläggningsbranschen.

ArbetsuppgifterSom Account Manager på Visma SmartDok arbetar du med försäljning av en av bygg- och anläggningsbranschens mest spännande lösningar. Ditt huvudsakliga ansvarsområde är att bredda företagets kundstock och du axlar ett stort ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. Arbetet innefattar både uppsökande försäljning och bearbetning av inkommande kundförfrågningar och du har självständigt ansvar för hela säljprocessen från första kontakt till förhandling och avtalsskrivning. I rollen har du eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer och på sikt ansvarar du för dina egna kunder och bygger upp din egen kundstock. Då du som säljare är specialist på företagets produkter inleds anställningen med en gedigen introduktion för att du ska få de bästa förutsättningarna till att bli en ännu bättre säljare!

I tjänsten förekommer omkring 50 resdagar per år i Sverige.

Formella krav
  • Några års erfarenhet av B2B-försäljning, gärna i en närliggande bransch
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • B-körkort
  • Meriterande om du har erfarenhet från byggbranschen
  • Meriterande med eftergymnasial utbildning inom IT eller ekonomi
För att trivas i rollen är du resultatinriktad och motiveras av att prestera högt. Du är van och trivs i en roll där du arbetar efter tydligt uppsatta mål. Vi ser att du är strukturerad och tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter då du på egen hand lägger upp ditt arbete. Då du tillhör ett mindre team ser vi att du är prestigelös och flexibel och trivs med en varierande vardag samt med varierande arbetsuppgifter. För att trivas i rollen besitter du en god problemlösningsförmåga och har lätt för att hitta alternativa lösningar på problem du stöter på. Vidare är du kommunikativ och socialt säker då rollen innebär många kontaktytor såväl internt som externt. Då du säljer en molnbaserad lösning ser vi även att du har ett stort intresse och vilja att utvecklas inom IT och teknik.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Visma SmartDok.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval, och tjänsten kan komma att tillsättas tidigare än sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account manager, AM, säljare, företagssäljare, bygg, byggbranschen, anläggning, anläggningsbranschen, B2B, B2B-försäljning, försäljning, SmartDok, Visma, heltid, provision, försäljning, sälj, utesälj, uteförsäljning, kundansvarig, resande säljare, fältsäljare, sales, client manager, IT, visma smartdok
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.