Account Manager / Projektsäljare / Säljare / Utesäljare till HTH

Account Manager / Projektsäljare / Säljare / Utesäljare till HTH

Har du erfarenhet av B2B försäljning och söker en spännande och utmanande ny tjänst? Har du intresse av bygg och kök och vill utveckla detta? Är du även relationsskapande och trivs med att arbeta i långvariga projekt? HTH söker en duktig och framåtlutad Projektsäljare till verksamheten i Kungens Kurva!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos HTH.

Om företagetHTH har lång erfarenhet av byggbranschen, där de är helhetsleverantör inom kök, badrum och garderob. HTH i Kungens Kurva är en franchise och HTH har producerat kvalitetskök i över 50 år. Deras styrka är deras helhetsleverans - de både ritar och skapar, monterar, levererar och bygger in direkt in i huset.

Ursprunget är danskt, där företaget startades av två hantverkare år 1966. Idag finns HTH i 4 länder med 1200 anställda i 130 butiker internationellt. HTHs motto är "Det måste kunna göras bättre" och är något de lever efter dagligen.

Deras passion är att utveckla köksdesign med wow-effekt som gör skillnad varje gång man använder köket!

Nu söker de en Projektsäljare som är med från A till Ö, från nybygge till färdigt kök!

ArbetsuppgifterSom Projektsäljare hos HTH ansvarar du för att skapa nya affärer och förvalta kundrelationer. Du äger hela säljprocessen från prospektering, ta kontakt med kund, boka möte, offertgenomgång till signering av avtal. Dina kunder består av företagskunder och är exempelvis entreprenörer, fastighetsägare, byggherrar och projektledare av byggprojekt som exempelvis skall renovera eller bygga bostäder. Det blir ditt ansvar att sälja in det unika koncept av kök som HTH erbjuder.

Du beskriver, planerar och utför en projektplan tillsammans med kunden för hur köken ska installeras. Du samarbetar internt med kalkylator och butikssäljare som är med och designar köket med kunden. Här arbetar ni tillsammans för att dela insikter om detaljer kring köken som installeras i deras nybyggda hem. Här får du en chans att skapa långvariga relationer med kunder och se hur ett byggprojekt utvecklas!

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av B2B försäljning där du ansvarat för hela försäljningscykeln
  • B-körkort
  • Flytande i svenska, tal och skrift
  • God system- och datorvana inklusive goda kunskaper i Excel
Meriterande:
* Bakgrund som säljare av fönster, dörrar eller tillbehör inom byggbranschen

För att lyckas i denna roll är du en trygg och säker säljare med goda sociala och kommunikativa färdigheter. Du har ett stort kontaktnät inom området där du är relationsskapande och tar väl hand om etablerade relationer. Du är en pålitlig person som alltid håller det du lovar genom att leverera på hög nivå. Din erfarenhet inom budgetering ger dig en stor förståelse för affären. I tillägg värnar du om både affär och kund och där du har en fingertoppskänsla och är noggrann och detaljfokuserad. Vidare för att trivas i denna roll är du en driven och orädd person som är uthållig och älskar att se hur långvarigt och idogt arbete lönar sig!

Övrig information
Start: Omgående eller enligt överenskommelse
Plats: Kungens Kurva
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Account Manager, projektsäljare, säljare, b2b, kökssäljare, bygg, business, AM, KAM, sälj, kök, kökssäljare, byggsäljare, projekt, HTH, kungens kurva
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!