Account Manager / Kundansvarig / Säljare till Reforce International

Account Manager / Kundansvarig / Säljare till Reforce International

Drivs du av att skapa vinstdrivande affärer och att arbeta målinriktat? Är du dessutom driftig och ihärdig med viljan att utvecklas i din roll som säljare? Om du har tidigare erfarenhet av försäljning har du nu möjligheten att ta nästa kliv i karriären hos det entreprenöriella produktbolaget Reforce.

Om företagetReforce är ett produktbolag som hjälper företag att accelerera omsättning och vinst genom att digitalisera målstyrningen. Tillsammans med sina kunder har de utvecklat en användarvänlig strategiexekveringsapplikation som aktivt stöttar organisationen att få strategin att hända snabbare och säkrare. Deras mjukvara hjälper organisationer att frigöra tid för att prioritera, fokusera och driva de rätta aktiviteterna till ökad tillväxt.

Reforce är ett ungt entreprenörsföretag som letar efter extraordinära "doers". Tillsammans kan de fortsätta utmana och göra något helt unikt! Som säljare är du en av dessa doers och arbetar med cirka 30 kollegor på kontoret beläget i Gamla stan, Skeppsbron.

Mer information återfinns på hemsidan www.reforceinternational.com

ArbetsuppgifterI rollen som säljare axlar du ett spännande ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. Här får du möjligheten att samarbeta med några av Sveriges största företag men även välkända internationella företag. Produkten du säljer är en kundanpassad och innovativ produkt som hjälper företag att accelererar omsättning och vinst genom att digitalisera målstyrningen. I din roll utvecklar du kundernas verksamheter och skapar långsiktiga relationer med fokus på uppföljning och stöttning. De människor och bolag du kommer i kontakt med befinner sig i flertalet olika branscher, och oavsett bransch blir du expert med fokus på acceleration av omsättning och vinst i deras specifika företag. I samarbetet med dem ser du till att de blir mer lönsamma med hjälp av Reforce produkt.

Formella krav
  • Avslutad gymnasial utbildning
  • Minst tre års erfarenhet av komplex försäljning mot ledning/VD
  • Meriterande om du har erfarenhet av digitala produkter/lösningar
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas hos Reforce som säljare tycker du om förändring, tempo och teamkänsla. Som person är du en utpräglad relationsmänniska som brinner för att skapa och upprätthålla kontakter. Du är målinriktad och trivs i en miljö där dina affärer har framstående påverkan på företaget i stort. Din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter. Ditt sätt att kommunicera och arbeta präglas av god affärsförståelse, du förstår dina kunders behov och kan anpassa förhandlingar utefter det så att alla parter gynnas.

Övrig information
* Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura, men du kommer anställas direkt hos Reforce.

Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, am, account manager, produkt, sales, b2b, reforce, heltid, stockholm, produktbolag, affärer, sälj, försäljning, entreprenör, kundansvarig, startup, företagssäljare
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.