Account Manager / B2B / Säljare till tillväxtbolaget Ciceron Group

Account Manager / B2B / Säljare till tillväxtbolaget Ciceron Group

Drivs du av att skapa goda relationer och att arbeta målinriktat? Är du dessutom driftig och ihärdig med viljan att utvecklas i din roll som B2B-säljare? Om du har tidigare erfarenhet av försäljning har du nu chansen att ta nästa kliv i karriären hos tillväxtbolaget Ciceron Group!

Om företagetI en värld med alltmer digital interaktion har det fysiska mötet blivit desto viktigare för att bygga motivation, förståelse och teamkänsla. Med 100 MSEK i omsättning, en framtidsutsikt att dubbla den samt många framgångsrika samarbeten har Ciceron Group inte bara lagt en stadig grund för sin egen framtid, de har skapat flertalet innovativa lösningar för att hjälpa sina kunder med detta. Ciceron skräddarsyr upplevelser så som resor och event som inspirerar, motiverar och engagerar. Nu har de utvecklat en mjukvaruprodukt som gör precis det, och fortsättningsvis är deras mål att engagera allt fler företag så att de i sin tur kan nå sina mål. Som Account Manager på företaget blir du först ut med att på heltid engagera dig i produkten och inspirera andra företag att göra detsamma.

Du kan läsa mer om Ciceron Group här: http://cicerongroup.com/
Den här rekryteringsprocessen hanteras av Bravura. Alla samtal och mail kring tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Martina Liström på nummer 070 434 17 64 alternativt via mail, martina.listrom@bravura.se.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager axlar du ett spännande ansvar för att prospektera, ta kontakt med potentiella kunder och driva affärer. Produkten du säljer är en kundanpassad och innovativ mjukvara som på ett roligt och kreativt sätt ökar försäljningen hos dina kunder. Du ansvarar för hela säljprocessen från första kontakt till förhandling samt avtalsskrivning, och självklart får du en gedigen introduktionsperiod för att ge dig bästa möjliga förutsättningar. Vidare utvecklar du dina kunder och skapar långsiktiga relationer med fokus på uppföljning och stöttning. De människor och bolag du kommer i kontakt med befinner sig i flertalet olika branscher, och oavsett bransch blir du deras expert med fokus på effektivisering av deras specifika företag. I samarbetet med dem ser du till att de blir mer lönsamma med hjälp av Cicerons säljverktyg.

Formella krav
  • Avslutad gymnasieexamen
  • Du har minst 1 års erfarenhet av försäljning och nykundsbearbetning, med fördel inom B2B
  • God vana av att jobba i Excel är meriterande
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
För att trivas hos Ciceron Group som Account Manager tycker du om förändring, tempo och teamkänsla. Det är förstås ett plus om du är intresserad av IT då du säljer en mjukvarulösning. Om du ännu inte har det intresset lär det växa sig stort i samma stund du börjar i denna roll. Som person är du en utpräglad relationsmänniska som brinner för att skapa och upprätthålla kontakter. Du är målinriktad och trivs i en miljö där dina affärer har framstående påverkan på företaget i stort. Din vilja att uppnå goda resultat och ständigt lära dig nytt märks tydligt i alla delar av ditt arbete. Vidare är du handlingskraftig och initiativtagande, du räds inte att komma med nya idéer och uttrycka dina tankar kring förbättringsmöjligheter.

Som Account Manager har du stora utvecklingsmöjligheter och får chansen att driva bolaget med de andra medarbetarna, därför ser vi att du även är affärsorienterad med en långsiktig vilja att bearbeta och stötta nya och befintliga kunder både på telefon och face-to-face.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: säljare, b2b, am, account manager, Ciceron Group, Stockholm, excel, försäljning, kund, telefon, telefonförsäljning, kundmöte, service, IT, mjukvara
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.