Account Manager / B2B / Säljare till internationellt företag

Account Manager / B2B / Säljare till internationellt företag

Är du en driven och affärsinriktad säljare som vill skapa långsiktiga kundrelationer? Har du dessutom erfarenhet av B2B-försäljning? Här erbjuds du en roll som Account Manager med stora utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö.

Om företagetFöretaget arbetar med e-handel och fordon och är den snabbast växande marknadsplatsen för bilar i Europa. De är ledande i och med sin tekniska plattform och närvaro på 30 marknader, över 3000 anställda globalt och med fler än 350 test- och inköpsstationer. De erbjuder sina kunder en öppen och säker process vid försäljning av bilar. Nu expanderar de ytterligare på den nordiska marknaden och du kan som Account Manager vara en del av den expansionen.

Som anställd på företaget erbjuds du arbete i en positiv miljö med platt organisationsstruktur, korta beslutsvägar och motiverade medarbetare.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager arbetar du på ett spännande och snabbväxande bolag som revolutionerar bilindustrin gentemot bilåterförsäljare. Du driver självständigt hela säljprocessen mot både nya och befintliga företagskunder. Det innebär att du utvecklar och underhåller affärsrelationer, tar fram behovsanalyser för kund och agerar både säljare och rådgivare för våra företagskunder via telefon.

Som ny i rollen får du en gedigen introduktion om företaget samt säljprocessen för att ge dig de bästa förutsättningarna att lyckas som Account Manager.

Formella krav
  • Gymnasial utbildning
  • Erfarenhet av service och försäljning i en kundnära roll, meriterande om du har jobbat B2B
  • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med bilintresse/fordonsintresse
För att trivas i rollen som Account Manager har du ett starkt driv och ett genuint intresse för försäljning samt affärsrelationer. För att lyckas i rollen är du målinriktad och resultatorienterad med stor förståelse för vad som krävs i samtal med kunder. Du skapar förtroende och är anpassningsbar i din kommunikation såväl internt som externt. Fordonsintresse är inget krav men då du säljer bilar är det förstås ett plus. Viktigast är att du brinner för att lära dig det som krävs för att framgångsrikt sälja med goda resultat.

Övrig information
Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm
Lön: Fast plus provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@bravura.se så hjälper någon i teamet dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: sälj, säljare, AM, Account Manager, bil, fordon, motor, B2B, försäljning, service, merförsäljning
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (43 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.