Account Manager / B2B / Kundansvarig / Säljare

Account Manager / B2B / Kundansvarig / Säljare

Har du erfarenhet av B2B försäljning och drivs av att göra framgångsrika affärer? Vi söker dig som trivs i en start-up miljö och älskar att utmana dig själv. Hos EquipmentLoop erbjuds du en roll med stort eget ansvar där du har möjlighet att påverka företagets utveckling.

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos EquipmentLoop AB.

Om företagetEquipmentLoop är en digital plattform som hjälper bygg- och hyrbolag att öka både effektivitet och lönsamhet genom att förenkla processer och frigöra tid. De har utvecklat en digital lösning för företag att få full kontroll över sina in- och uthyrda verktyg och maskiner. Företagets historia börjar med ett stort intresse för hur ny teknologi påverkar, förenklar och förbättrar hur saker och ting kan göras. Målet är att sätta kraftfull och användarvänlig teknik i händerna på människorna som bygger framtidens städer. För med urbanisering som ökar världen över, kommer behovet av att kunna bygga smartare, snabbare och mer hållbart.

EquipmentLoops vision är att rätt maskin ska vara på rätt plats i rätt tid, tack vare deras förenklade arbetssätt, digitala verktyg och smart datahantering.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Manager är ditt huvudsakliga ansvarsområde att bredda företagets kundstock. Du arbetar med uppsökande försäljning och du bygger upp dig egen kundbas. Du ansvarar för affären från ax till limpa vilket innebär att du självständigt prospekterar och bokar möten hos potentiella kundföretag och träffar kunder för personliga införsäljningsmöten. I rollen har du eget ansvar för att bygga långsiktiga relationer och du ansvarar för dina egna kunder på sikt. Du är en del av bolagets sälj-team och arbetar nära företagets grundare. Du får en gedigen introduktion till företagets säljteknik och hos EquipmentLoop erbjuds du de bästa förutsättningarna för att bli en ännu bättre säljare!

Formella krav
  • Erfarenhet av B2B försäljning. Meriterande om du arbetat med försäljning av mjukvara
  • B-körkort
  • Flytande svenska och engelska i tal och skrift
  • Meriterande med erfarenhet inom byggbranschen
EquipmentLoop söker dig som brinner för att göra affärer och vill arbeta med försäljning mot potentiella kunder. De tror på din potential att utvecklas och med rätt inställning och engagemang kan du nå hur långt som helst.

För att lyckas hos EquipmentLoop är du prestigelös, ansvartagande och ödmjuk till arbetet, och du motiveras av att tillsammans kämpa mot EquipmentLoops gemensamma mål - att skapa en mer lönsam och hållbar byggbransch. För att nå framgång i rollen ser vi att du besitter en social säkerhet och god samarbetsförmåga då rollen innebär många kontaktytor, såväl internt och externt. I den här rekryteringen läggs stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Övrig information
Start: Omgående
Plats: Centrala Stockholm
Lön: Fast lön plus provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sälj, säljare, AM, B2B, account manager, business to business, affärer, nykundsbearbetning, prospektering, nykund, telefon, kundkrets, kundbas, försäljning, byggbranschen, bygg, heltid, stockholm, provision, equipmentloop, kundkontakt
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.