Account Manager / B2B / Account Executive till expansiva Automile AB

Account Manager / B2B / Account Executive till expansiva Automile AB

Vill du arbeta på ett expanderade företag i framkant som erbjuder dig stora möjligheter att vara en del av framgångsresan? Rollen som Account Executive hos Automile passar dig som har höga ambitioner och vill utvecklas som säljare.

Om företagetAutomile är ett svenskt företag som befinner sig i en stark tillväxtfas i och med att efterfrågan på deras produkter ständigt ökar. Automiles produkt är enkel, smidig och absolut nödvändig för företag som vill effektivisera sin verksamhet. Företaget tillhandahåller elektroniska körjournaler, reseräkningar och kompletta fleet management-lösningar till tusentals företag. Produkten hjälper företag att enkelt samla information kring nyttjandet av organisationens fordon. Tack vare att Automiles plugin-lösning är så smidig i jämförelse med deras konkurrenters lösningar och att det därmed inte krävs någon avancerad installation har de lyckas skapa en helt ny prisbild på marknaden. Detta är en av de många skälen till att Automile är så pass framgångsrika i sin nischade bransch.

Företaget har kontor i Stockholm, Sundsvall, Oslo samt i USA. Automiles ambition är att under 2019 expandera ytterligare både geografiskt och organisatoriskt. I dagsläget söker de ytterligare säljare till deras kontor i Stockholm som är beläget högt upp i en av Hötorgsskraporna.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Executive kommer du att få möjlighet att vara en central del av Automiles framgångsresa. Du kommer dagligen att representera organisationen i samband med att du kontaktar olika företag som kan vara i behov av denna innovativa lösning. Genom att skapa dig en god förståelse för dina kunders verksamhet och behov kommer du att guida kunderna i hur produkten kan nyttjas på bästa sätt. Produkten är enkel att installera och sätta sig in i så din försäljning kommer framförallt ske genom telefon, det är därför viktigt att du som säljare är bekväm att nyttja detta som ditt främsta arbetsverktyg.

Företaget är i stark tillväxt vilket ger goda utvecklingsmöjligheter. För rätt person kommer det finnas möjlighet att växa in i mer seniora roller inom säljorganisationen. Vidare kommer du som säljare att ha möjlighet att ta del av en generös lönemodell utan tak och övriga förmåner.

Formella krav
  • Tidigare erfarenhet av försäljning
  • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska
Med rätt inställning och engagemang finns det egentligen inga begränsningar för vad du kan uppnå i detta expansiva företag. Siktar du på att bli en vinnare och har rätt inställning, så tror vi att du kan lyckas även om du inte hunnit skaffa dig lång arbetslivserfarenhet.

För att trivas i rollen är du självgående i ditt arbete och motiveras av att nå uppsatta mål. Som person ser vi att du har en god social förmåga och är duktig på att skapa relationer. Dina styrkor är att du duktig på att lyssna och på så sätt skapar förtroende hos dina kunder. Vidare är du resultatfokuserad, har ett eget driv samtidigt som du är van att jobba med andra och se till gruppens bästa.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholm
Lön: Fast + provision
Kontakt: Bravura, alexandra.enocksson@bravura.se, tel. 08-40024050

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Sales, Account Manager, Client Manager, försäljning, säljare, sälj, kundansvarig, b2b, tjänsteförsäljning, AM, teknik, executive
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura levererar rekryterings- och bemanningslösningar inom hela tjänstemannaområdet, över hela landet.

Vårt mål är att förenkla rekryteringsprocessen, både för dig som söker nytt jobb och för de företag som vill anställa nya medarbetare. Genom att hålla en tydlig dialog, vara snabba och anpassningsbara samt med en passion för det vi gör säkerställer vi en framgångsrik rekryteringsprocess för alla parter.