Account Executive till HR-tech bolaget Hailey HR

Account Executive till HR-tech bolaget Hailey HR

Vill du ta nästa kliv i din karriär och utvecklas inom försäljning i SaaS-branschen? Har du ett starkt intresse för att skapa framgångsrika affärer och äga hela kunddialogen? Det här är en möjlighet för dig som vill vara med på en tillväxtresa och som trivs i en genuint entreprenöriell miljö!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företagetHailey HR är ett SaaS HR-tech bolag som grundades våren 2020. De har snabbt gått från en startup till scaleup och är idag ett team på cirka 30 personer med lång erfarenhet av både HR och tech. Hailey vill modernisera sättet som HR-avdelningar arbetar på och bygger ett spännande system för framtiden med den senaste tekniken. Grundarna av bolaget är en grupp entreprenörer, systemutvecklare och affärsutvecklare med flera framgångsrika företagsbyggen i ryggen inom både HR och tech.

Haileys heltäckande HR-plattform täcker hela medarbetarresan; anställning, pre-, on-, och offboarding, performance, surveys, medarbetarsamtal, analytics och frånvarorapportering. De hjälper sina kunder att samla all medarbetardata på ett ställe och ger chefer och medarbetare en modern användarupplevelse. Hailey utmanar och digitaliserar det traditionella HR-arbetet.

ArbetsuppgifterSom Account Executive hos Hailey HR erbjuds du en roll som nyckelspelare i bolagets försäljningsteam. Du tillsammans med övriga teamet arbetar aktivt för att öka bolagets kundbas. Ditt primära fokus är B2B-försäljning där du ansvarar för hela kedjan, från prospektering till avslut. Det innefattar att bearbeta nya kunder, boka kundmöten samt hålla demos och presentera Haileys system. Efter godkänd offert lämnas kundansvaret över till Customer Success-teamet som i sin tur hanterar onboardingen av nya kunder.

Då du arbetar med kunder från olika branscher med fokus på både stora och små bolag, är det viktigt att du har god förståelse för komplex försäljning som involverar flera kontaktytor, konsultation och lyhördhet gentemot kund. Du ges i rollen stort eget ansvar och har goda möjligheter att påverka både din och Haileys utveckling.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Minst 1 års erfarenhet inom B2B-försäljning
  • Förståelse för komplexa affärer där du arbetat med flera olika beslutsfattare
  • Eftergymnasial utbildning inom relevant område
  • Goda kunskaper i tal och skrift i svenska och engelska
Vi söker dig som trivs som bäst när du får ta stort eget ansvar, motiveras av att nå dina mål och älskar att arbeta nära affären och dina kunder. Då du jobbar med HR-chefer, VD:s och ledningsgrupper som främsta beslutsfattare ser vi att du har erfarenhet av kvalificerade kunddialoger, har förmåga att skapa förtroende och att du har en naturlig pondus. Du har även en företagsam sida där du driver ditt arbete framåt och får saker gjorda. För att kunna arbeta effektivt krävs också förmåga att enkelt skapa struktur och ordning i ditt arbete. Slutligen så gillar du utmaningen i att arbeta på en snabbväxande och innovativ scale-up.

Övrig information
Start: Hösten 2022 enligt överenskommelse
Plats: Hornstull, Stockholm
Lön: Fast + provision

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: HR-tech, startup, rectech, HR-system, SaaS, B2B, försäljning, account manager, account executive, sälj, Stockholm, heltid, säljare, kundansvarig, business developer
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!