Account Executive / Sales Executive till tech startup-bolaget Hailey HR

Account Executive / Sales Executive till tech startup-bolaget Hailey HR

Vi på Hailey har bestämt oss för att utmana befintliga leverantörer av HR-system genom att skapa en modern och användarvänlig produkt anpassad för framtidens företag, ledare och medarbetare.

Vi som grundat företaget är en grupp ingenjörer och entreprenörer med flera framgångsrika projekt bakom oss inom både HR och Tech. Vårt mål är att skapa en företagskultur som drivs av starkt engagemang för kunden och viljan att skapa marknadens bästa produkt.

Detta är en möjlighet för dig som drivs av försäljning och vill vara med från början av en företagsresa i en entreprenöriell miljö!


Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Hailey HR.

Om företagetHailey HR är ett startup-bolag som grundades vid årsskiftet och i detta nu håller de på att skapa ett modernt och användarvänligt HR-system som skall täcka hela medarbetarresan, från on-boarding till off-boarding. Syftet är att minska det administrativa arbetet hos HR samt bygga ett system där funktionerna är lättanvända. Hailey har som mål att utmana de idag mer traditionella synsättet på HR-arbete.

Haileys kontor är beläget Hornstull i centrala Stockholm.

ArbetsuppgifterI rollen som Account Executive hos Hailey HR kommer du in i en spännande tillväxt resa. Du tillsammans med försäljningsteamet kommer arbeta aktivt för att bygga bolagets kundbas. Ditt primära fokus är B2B försäljning där du arbetar med fokus på nya kunder, där du ansvarar för hela kedjan från prospektering till avslut. I din roll innefattar det att ringa kalla samtal samt att hålla demos kring Haileys system. Därefter lämnas kunder över till Customer Sucsess som i sin tur hanterar själva on-boardingen. Du ansvarar tillsammans med din chef för att du når upp till dina uppsatta mål samt budget.

Då du arbetar med olika typer av kunder från olika typer av branscher med fokus på små- och medelstora bolag, är det viktigt att du har god förståelse för komplex försäljning som involverar flera kontaktytor, konsultation och lyhördhet gentemot kund. Slutligen, du agerar ansiktet utåt för Haileys kunder och har nära kontakt med viktiga beslutsfattare.

I denna roll kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt driv kopplat till att göra affärer.

Formella krav
  • Minst 2 års erfarenhet av nyförsäljning inom B2B. Gärna med erfarenhet från exempelvis bemannings- eller konsultföretag
  • Van vid att ringa kalla samtal och boka möten via telefon
  • Erfarenhet av att genomföra presentationer för intressenter
  • B-körkort
Meriterande
  • Erfarenhet från att ha arbetat inom ett SAAS-bolag och/eller startup
  • Eftergymnasial utbildning
Vi letar efter dig som är kommunikativ och lyhörd gentemot dina kunders behov. Du är driven och målmedveten och drivs av att göra affärer. Då du arbetar med en helt ny teknisk lösning ser vi att du är lättlärd och nyfiken inför att ständigt utvecklas i din roll. Vidare ser vi att du är en person som enkelt kan skapa struktur och ordning i ditt arbete för att kunna arbeta effektivt. Slutligen så gillar du utmaningen i att arbeta på ett snabbväxande och innovativt bolag.

Övrig information
Start: Februari 2021
Plats: Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: B2B, försäljning, Account Manager, telefon, möte, SAAS, account executive, sales executive, tech, start-up, sälj
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (58 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!