APL söker Läkemedels-/Produktionstekniker till Tillverkningsavdelningen

APL söker Läkemedels-/Produktionstekniker till Tillverkningsavdelningen

Har du intresse för läkemedelstillverkning? Har du tidigare arbetat som produktionstekniker? APL erbjuder dig en roll där du får vara intiativtagande.

Om tjänstenDet här är ett konsultuppdrag på heltid som varar i 6 månader. Du blir anställd av Bravura och arbetar som konsult hos APL. Det finns goda möjligheter till förlängning av uppdraget.

Om företagetAPL, Apotek Produktion & Laboratorier AB, är en av Europas största tillverkare av extemporeläkemedel. APL är också en ledande kontraktstillverkare inom Life science i Skandinavien med resurser inom utveckling, tillverkning och analys av läkemedel. APL har mer än 30 års erfarenhet av läkemedelsutveckling och omsätter ca 1,2 mdkr. APLs 550 medarbetare är verksamma vid fyra produktionsanläggningar runt om i Sverige samt vid beredningsenheter i anslutning till sjukhus. APL bidrar till läkemedel som förbättrar och räddar liv. APL erbjuder cirka 2000 produkter och bedriver ett mycket aktivt sortimentsarbete med specialister/förskrivare och myndigheter. APL har ett integrerat ledningssystem som är certifierat enligt ISO standard. Läs gärna mer på www.apl.se

ArbetsuppgifterI rollen som Läkemedels-/Produktionstekniker ingår du i Tillverkningsavdelningen Stockholm. Avdelningens huvudinriktning är tillverkning av kapslar, packning av kapslar/tabletter samt tillverkning av läkemedel för klinisk prövning.

Arbetsuppgifterna består av:
  • Maskinell och manuell fyllning av kapslar (gelatin)
  • Maskinell och manuell dispensering av kapslar och tabletter
  • Beredning av pulver och granulat
  • Beredning och fyllning av flytande produkter
  • Etikettering och packning av lagerhållna läkemedel och produkter till externa uppdrag
  • Packning av Endosprodukter
Formella krav
  • Du har gymnasieutbildning med teknisk inriktning eller motsvarande alt. en eftergymnasial utbildning
  • Du har minst 1 års erfarenhet av tidigare produktionsarbete, gärna från kapseltillverkning eller läkemedelstillverkning.
Meriterande erfarenheter
  • Erfarenhet av läkemedelstillverkning och GMP-kunskap.
  • Utbildning som Läkemedelstekniker är ett plus
Som person är du noggrann, flexibel, kommunikativ och har lätt för att samarbeta med andra. Du tar gärna eget ansvar, har stor initiativförmåga och hög servicekänsla. För dig är kvalité viktigt och vi ser gärna att du trivs med att dokumentera utfört arbete.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Stockholms län
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du problem med att skicka in din ansökan eller frågor kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller ringa vår växel 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är experter på rekrytering inom tjänstemannaområdet och hjälper företag i hela Sverige att tillsätta allt från nyckelpositioner och andra permanenta tjänster till kortare deltidsuppdrag. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter och vi förmedlar jobb både till dig med erfarenhet och till dig i början av karriären. På Bravura brukar vi säga att vi stärker företag genom människor och människor genom jobb. Vår roll är att erbjuda dig jobbmöjligheter och att förenkla för dig som söker jobb via oss. Vi drivs av ett personligt engagemang i varje rekrytering, där dialog, snabbhet och återkoppling är nyckeln till ett lyckat resultat.