VS Montörer till Bravida VS Service & Rot i Stockholm

VS Montörer till Bravida VS Service & Rot i Stockholm

Är du en serviceinriktad montör som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en VS-montör till vår avdelning i Stockholm.

Om jobbet
Som VS-montör på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna och utföra service och installationer, driftunderhåll inom värme, kyla avlopp och vatteninstallationer åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Reparation och underhåll av VS-installationer i fastigheter och anläggningar
  • VS-installationer i mindre entreprenader
  • Daglig kontakt med våra kunder
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

På vårt kontor VS Service & Rot i Stockholm kommer du ha många goda och glada kollegor. Vi söker dig som kan vara en nyckelspelare för både kollega och kund så att vårt team kan fortsätta att vara framgångsrikt. Vi har god stämning och bra sammanhållning på avdelningen och utför många aktiviteter tillsammans. Vi kräver mycket av våra medarbetare men ger desto mer tillbaka.

Våra kunder är bland annat byggföretag, försäkringsbolag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag, kommuner och landsting

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig med yrkesstolthet och som är certifierad VVS-montör med erfarenhet från yrket. Vi ser gärna att du har dokumenterad kunskap i branschreglerna Säker Vatteninstallation. Det är meriterande om du antingen har svetscertifiering, el behörighet eller kunskap och erfarenhet från kyl- och värmesystem. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad och arbetar kundfokuserat och kan agera som Bravidas ansikte utåt. Du utför ditt arbete på ett noggrant och kvalitetsmässigt sätt och kan arbeta självständigt och trivs med eget ansvar. Vi ser att du är en social person med ett brinnande teknikintresse som trivs i serviceyrket och kan bidra till vår positiva anda på arbetsplatsen.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2018-09-23.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 24 sept (3 dagar kvar)
Visa var