Tvätt- och vitvarutekniker till Bravida, Stockholm

Tvätt- och vitvarutekniker till Bravida, Stockholm

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en tvätt- och vitvarutekniker till vår avdelning i Stockholm

Om jobbet
Som tekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag - både i stora, små och korta uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att planera, samordna, utföra installationer fast störst vikt ligger på att utföra service av vitvaru- och tvättstugeprodukter åt våra olika kunder. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Installation och montering av vitvaruprodukter
  • Reparationer och underhåll av vitvaruprodukter
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Bravida Service Management erbjuder totallösningar för optimal förvaltning av alla typer av fastigheter och är en av Sveriges mer spännande arbetsplatser. Vi behöver förstärka vårt team inom tvätt- och vitvaruenheten. Vi arbetar hårt för att vara en flexibel organisation, både gentemot kunder och mot personal.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har praktisk erfarenhet av tvätt- och vitvaruprodukter. Det är meriterande om du har elbehörighet, storkökskompetens samt har arbetat med blandade märken. B-körkort är ett krav

Du kommer att vara ansiktet utåt och ska verka för att utveckla våra goda relationer med kunderna. Din arbetsplats är oftast andras hem, vilket kräver att du är förtroendeingivande, professionell, punktlig och hänsynstagande. Du ska också tillvarata företagets intresse i det dagliga arbetet och se till att företagets verksamhetssystem och rutiner efterföljs.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Om du känner att detta är något för dig, kom in till oss på en kopp kaffe så berättar vi mer om vad vi har att erbjuda dig!

Intresserad?
Sista ansökningsdatumet för denna tjänst är 2021-03-15.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 15 mars 2021 (10 dagar kvar)