TEKNISK SÄLJARE till Bravida Critical Power/Avbrottsfri infrastruktur, Stockholm eller Mälardalen

TEKNISK SÄLJARE till Bravida Critical Power/Avbrottsfri infrastruktur, Stockholm eller Mälardalen

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Vill du arbeta i en verksamhet som värnar om sina medarbetares arbetsmiljö, flexibilitet och utveckling? Vill du ha frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse? Om svaret på frågorna ovan är ja kan rollen som säljare hos oss i Stockholm/Mälardalen vara någonting för dig!

Om jobbet
Rollen som säljare på Bravida Critical Power innebär att du ansvarar för försäljningen till både befintliga och nya kunder. Bravida är en stor organisation med flera olika branschområden vilket innebär att vi kan erbjuda helhetslösningar till våra kunder. Du kommer därför även ansvara för korsförsäljningen mellan Critical Powers tjänster & varor och Bravidas entreprenad- och serviceavdelningar. Bravida Critical Power är ett nystartat affärsområde inom Bravidakoncernen och du kommer ha goda möjligheter att påverka organisationens framtida utveckling. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av att:
  • Proaktivt boka, förbereda och delta i kundmöten och andra säljrelaterade aktiviteter riktade mot nya kunder
  • Ansvara för och koordinera korsförsäljningen mellan avdelningar inom både Entreprenad och Service samt delta i månatliga försäljningsmöten mellan Bravidas avdelningar
  • Observera, uppmärksamma och hålla lokala uppstartsmöten med kunder på nya centrala ramavtal
  • Äga och förvalta nykundsloggen i det kontinuerliga arbetet samt veckovis rapportering av kundaktivitet till Serviceansvarig
Din tjänst utgår från vårt kontor i Stockholm eller Mälardalen och du rapporterar direkt till avdelningschef.

Vem är du?
Vi söker dig som älskar att göra affärer, gärna med erfarenhet av KRITISK INFRASTRUKTUR inom t ex datacenter, sjukhus och banker. Vi ser det som fördelaktigt om du har ett välutvecklat nätverk i branschen. Du har tidigare visat mycket goda säljresultat, du motiveras av att försöka överträffa din säljbudget och du har fokus på lönsamhet i dina affärer.

Vidare ser vi gärna att du har mycket goda kunskaper inom MS Office samt kan uttrycka dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska. Du är också väl insatt i de olika kontraktsformerna ABT06, NLM10, NU15 och LOU.

Som person är du utåtriktad, resultatorienterad och kommunikativ i ditt förhållningssätt. Du brinner för försäljning och vill vara med och utveckla Bravida Critical Powers tjänster, lösningar och kunderbjudanden. Du har en god förmåga att bygga nya kundrelationer och en bra förståelse för affärsmannaskap. Vidare ser vi att du har en hög energinivå, är en lagspelare och gillar att ha många bollar i luften.

Vi förutsätter att du inte har anmärkningar i belastningsregister då våra kunder bl.a. finns inom Försvaret, Kriminalvården och Polisen. En bakgrundskontroll inklusive utdrag ur belastningsregistret kommer att genomföras före anställning. B-körkort är ett krav.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Bravidas huvudsakliga teknikområden är Critical Power, Kyla, el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar. Bravida Critical Power är en del av Bravidakoncernen, Läs mer på www.bravida.se/Critical Power

Vad erbjuder vi dig?
Som en del i vår försäljningsorganisation får du frihet under ansvar och möjlighet att arbeta med avancerade projekt i teknikens framkant. Hos oss får du vara del av ett växande företag med en spännande framtid där du har möjlighet att påverka.

Din utveckling är viktig för oss och vi sätter tillsammans upp en plan för din fortsatta utveckling inom teknik och försäljning där vi bl.a. tillhandahåller utbildningar genom vår interna Bravidaskola och hos externa leverantörer. Du får givetvis även en del förmåner som anställd hos oss, bl.a. tjänstebil, friskvårdsbidrag, rabatter på träningskort, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-11-06.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 6 nov 2020 (9 dagar kvar)