Sprinklermontörer till Bravida C2M Sprinkler i Stockholm

Om jobbet

"Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt".

Detta är rösten från en av våra medarbetare. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är den här tjänsten något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Bravida C2M Sprinkler söker sprinklermontörer till vår verksamhet med bas i Stockholm. Som sprinklermontör kommer du att arbeta med varierande uppdrag inom olika typer av verksamheter över hela vårt verksamhetsområde. Om du är lämpad kan din roll utökas att omfatta hela arbetslaget och du blir då ytterst ansvarig för din grupp på ditt projekt. Som sprinklermontör kommer du ingå i ett team med många kompetenta medarbetare.

Vi erbjuder dig

Bravida C2M Sprinkler är specialiserat på konstruktion, installation och underhåll av såväl nya som befintliga sprinkleranläggningar inom alla typer av fastigheter. Våra kunder utgörs av stora och små beställare där uppdragen finns inom alla typer av fastigheter till exempel industri, logistik, sjukhus och kontor. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en flexibel organisation där du självständigt eller i större arbetslag installerar sprinklersystem. Vi satsar på våra medarbetare och du har alla möjligheter för vidareutveckling och avancemang.

Vem är du?

Som person är du en flexibel lagspelare med stark drivkraft till att på plats medverka till att projekten levereras i rätt tid och med rätt kvalité. Du bidrar med en positiv anda på arbetsplatsen och har god samarbetsförmåga. I ditt arbete trivs du med att ta egna initiativ och du agerar lösningsorienterat.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i de regelverk som berör yrket. Vidare är det meriterande om du arbetat som lagbas.

Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort.

Ansök

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-18. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på knappen ansök nedan!

Läs mer om Bravida på www.bravida.se och följ oss på www.facebook.com/bravida.se
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Yrkesområde
Industri & Anläggning
Underkategori
Montör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juli

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var