Servicetekniker till Bravida C2M Sprinkler i Stockholm

Bravida · Teknik & Ingenjör · 18 juli

Om jobbet

"Jag valde Bravida för att det är en stor koncern som sträcker sig över hela landet. Det finns en enorm kompetens, vilket känns tryggt".

Detta är rösten från en av våra medarbetare. Stämmer detta överens med hur du vill att din arbetsdag och arbetsgivare ska vara, då är den här tjänsten något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Bravida C2M Sprinkler söker servicetekniker till vår sprinklerverksamhet med bas i Stockholm. Som servicetekniker kommer du att arbeta med varierande uppdrag inom olika typer av verksamheter över hela vårt verksamhetsområde. Du kommer att arbeta självständigt ute hos våra kunder med service, underhåll och kontroll samtidigt som du ingår i ett team med många kompetenta medarbetare.

Vi erbjuder dig

Bravida C2M Sprinkler är specialiserat på konstruktion, installation och underhåll av såväl nya som befintliga sprinkleranläggningar inom alla typer av fastigheter. Våra kunder utgörs av stora och små beställare där uppdragen finns inom alla typer av fastigheter till exempel industri, logistik, sjukhus och kontor. Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en flexibel organisation med varierande arbetsuppgifter. Vi satsar på våra medarbetare och du har alla möjligheter för vidareutveckling och avancemang.

Vem är du?

Som person är du lösningsorienterad med stark drivkraft till att överträffa kundernas förväntningar. Du har en god samarbetsförmåga och kan bygga relationer såväl internt som externt. I ditt arbete trivs du med att ta egna initiativ samtidigt som du är strukturerad och noggrann.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet som servicetekniker och goda kunskaper i de regelverk som berör yrket.

Eftersom arbetsplatserna varierar förutsätter vi att du har körkort.

Ansök

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-18. Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag genom att klicka på knappen ansök nedan!

Läs mer om Bravida på www.bravida.se och följ oss på www.facebook.com/bravida.se
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Jobbfakta
Ort
Stockholms stad
Anställning
Heltid
Tillsvidareanställd
Yrkesområde
Teknik & Ingenjör
Underkategori
Ingenjör
Publicerad

9 dagar sedan

Sista ansökningsdag

18 juli

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var