Service Management söker nattpersonal till jouren, Stockholm

Service Management söker nattpersonal till jouren, Stockholm

Är du en serviceinriktad jourtekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en jourtekniker till vår avdelning i Stockholm.

Om jobbet
Som jourtekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet ansvarar du för det akuta felavhjälpande åtgärder på fastigheterna hos våra kunder utanför ordinarie kontorstid. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Akut felavhjälpande åtgärder i omkring fastigheter gällande VVS, el, konditor och övrig fastighetsdrift
  • Avrop och ledning/samordning av underentreprenörer vid akuta åtgärder
  • Delaktighet i Bravidas förbättringsarbeten och utveckling till att bli Sveriges bästa leverantör och arbetsplats
Om Service Management
Bravida Service Management erbjuder totallösningar för optimal förvaltning av alla typer av fastigheter. Bravidas jouravdelning arbetar med att svara för underhållet på fastigheter hos våra kunder utanför ordinarie arbetstider. Detta innebär arbete inom tidsramarna mån-fre 16:00 - 07:30 samt Fre-mån: 12:00 - 07:30.

Bravidas Jouravdelning är verksamma i hela Storstockholm, från norr till söder. Söker du efter ett utvecklande arbete med mycket frihet är det här tjänsten för dig! Jourens arbetstider går på rullande schema med lång ledighet mellan passen. Vi ser att det är mycket viktigt att du passar oss likväl som att vi är rätt arbetsgivare för dig. Efter att man arbetat extra på jouren och upplever att detta är det perfekta jobbet, finns det goda Möjligheter att arbeta både deltid och heltid.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete inom drift och underhåll av fastigheter. Har du allmän behöriget inom el eller kunskaper kring styr- och reglerteknik ser vi det som starkt meriterande. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, engagerad och stresstålig. Du arbetar självständigt, ansvarstagande och resultatinriktat samtidigt som du är flexibel och trivs med att arbeta i grupp.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2020-10-30.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Deltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (6 dagar kvar)