Säkerhetstekniker till Bravida Fire & Security, Stockholm

Säkerhetstekniker till Bravida Fire & Security, Stockholm

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi fler säkerhetstekniker till Stockholm.

Om jobbet
Tjänsten som säkerhetstekniker är ett roligt och ansvarsfullt arbete. Du kommer att arbeta i ett kompetent team som vet vad kvalitet och nöjda kunder betyder. Vi har god sammanhållning och hjälps åt att arbeta mot samma mål. Vi tycker också det är viktigt med kompetenshöjning och arbetar för att samtliga medarbetare ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag på bästa sätt. Dina arbetsuppgifter består av:
  • Förebyggande och felavhjälpande service- och underhållsarbeten
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Installation och driftsättning av både befintliga och nya säkerhetsanläggningar
Du kommer att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Vi jobbar med alla typer av säkerhetssystem och arbetet innebär både teknisk problemlösning och kontakt med många olika typer av kunder

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som i första hand har erfarenhet av el-teleteknisk utbildning och som har några års erfarenhet inom säkerhetsinstallationer. Det är viktigt för oss att du är resultatorienterad och brinner för att leverera högsta kvalitet. Som person är du en positiv lagspelare med öppet sinne, motivation och driv. Du trivs med ansvar och är noggrann och lösningsorienterad. B-körkort är ett krav.

En förutsättning för en anställning inom Bravida Fire & Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar
Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2019-02-04.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 4 feb (13 dagar kvar)
Visa var