Key Account Manager till Bravida Fire & Security i Stockholm

Key Account Manager till Bravida Fire & Security i Stockholm

Vill du alltid bli lite, lite bättre? Får du energi av omväxling och snabbt tempo i en vänlig miljö? Hos oss får du frihet under ansvar att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv och ditt intresse. Nu söker vi en engagerad Key Account Manager till vårt kontor i Stockholm.

Om jobbet
Rollen som Key Account Manager på Bravida innebär att du ansvarar för försäljningen till både nya och befintliga kunder. Ingen dag är den andra lik! Du arbetar med en personlig budget och till din hjälp har du experter inom projektledning och sakfrågor. Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av att:
  • Självständigt genomföra behovsanalyser och inhämta kravspecifikationer
  • Kalkylera och offerera
  • Förhandla och genomföra affären
Bravida Fire & Security utvecklar egna produkter och system som ger våra kunder kompletta säkerhetslösningar, vi skyddar våra kunder och deras egendom. Vårt moderna integrerade säkerhetssystemet, Bravida Integra är basen tillsammans med Autronicas brandlarm i Bravida Fire & Securitys erbjudande men vi arbetar även med andra säkerhetssystem. Läs mer om avdelningen här.

Vem är du?
Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med försäljning av säkerhetslösningar som t.ex. larm, passagesystem och lås och/eller med lösningar inom brandsäkerhet. Du har ett väl utvecklat nätverk i branschen. Du har tidigare visat mycket goda säljresultat och du har fokus på lönsamhet i dina affärer. Grundläggande krav är körkort och god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.

Som person är du orädd och modig som vågar göra affärer. Du brinner för försäljning och du vill vara med och utveckla Bravidas tjänster, lösningar och kunderbjudanden. Du har en hög energinivå, är en lagspelare och du gillar när det är mycket på gång.

En förutsättning för anställning inom Bravida Säkerhet AB är att du som sökande är svensk medborgare, tidigare ostraffad och samtycker till en bakgrundskontroll.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare!

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar, subventionerad lunch och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2018-10-29.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 30 okt (34 dagar kvar)
Visa var