Bravida söker en pedagogisk kommunikatör till Bravidaskolan

Bravida söker en pedagogisk kommunikatör till Bravidaskolan

Bravida fortsätter att växa och som en av Nordens ledande totalentreprenörer inom teknisk installation skapar vi engagemang, gemenskap och resultat. Är du redo för nästa utmaning?

Varför Bravida?

På Bravida arbetar vi i team och vi uppnår resultat tillsammans. Ett gott arbetsklimat är nyckeln till vår framgång. Bravida har flera år i rad blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare. Vi är därmed en av de bäst placerade entreprenörerna i byggbranschen - något vi är mycket stolta över!

Bravida satsar på din kompetensutveckling!<

Bravida är ett stort olag där du kan utveckla din kompetens, vår egen skola Bravidaskolan samlar interna utbildningar för våra yrkesproffs - montörer och tjänstemän. Vi har precis påbörjat en spännande resa med att digitalisera våra utbildningar och vi söker nu dig som vi hjälpa oss att ta nästa steg till att skapa en digitaliserad Bravidaskola. Du kommer ingå i ett kul team av HR-kollegor, utbildningschef och utbildningsadministratör.

Bravidaskolan har som mål att säkra våra gemensamma kompetensutvecklingsbehov, stärka vårt varumärke och bidra till att vi blir ännu attraktivare som arbetsgivare.

Genom ditt eget driv, intresse och kunskap som utbildningskommunikatör. så tror vi att du kommer att trivas och utvecklas hos oss. Vår starkaste drivkraft är att ständigt bli bättre - därför behöver vi just dig som vill vara en del av det vinnande laget. När du trivs på jobbet kan vi skapa stora resultat tillsammans!

Här är dina nya utmaningar
 • Rollen som utbildningskommunikatör är ny du kommer att operativt ansvara för framtagning, design och implementering av E-learning utbildningar.
 • Paketera, skriva och skapa delar eller hela utbildningar som vi idag har i klassrum
 • Projektleda och samordnar olika arbetsgrupper och aktiviteter för framtagning av utbildning
 • Bravidaskolans stöd i utbildning till andra staber för att filma, skriva och paketera utbildningar
 • Tillsammans med Bravidaskolans chef aktivt arbeta med driva utveckling av systemstöd och LMS
 • Kontakt med eventuella leverantör i skapande av utbildningar
 • Bidra till att Bravida höjer sin nivå inom elektronisk lärande
 • Verka för att utveckla och stärka Bravidas arbetsgivarvarumärke internt och externt, exempelvis i sociala medier
Vem är du?
Vi tror att Du som söker tjänsten som utbildningskommunikatör har erfarenhet av projektledning, paketering och digitalisering av utbildningar i någon form. Vi tror att du har
 • Minst fyra års relevant arbetslivserfarenhet
 • Kompetens inom utbildning/pedagogik eller kommunikation
 • Har mycket goda kunskaper i både svenska och engelska, i såväl tal som skrift
 • God erfarenhet av att arbeta i författarverktyg och LMS
 • Har god förmåga att sätta sig in i verksamheter och Bravidas
Som person är du positiv och ansvarstagande och har ett eget driv. Du har ett prestigelöst förhållningssätt och kan rycka in där det behövs. Du är bekväm med att använda engelska och svenska som arbetsspråk i både tal och skrift.

Vill du växa med oss?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 12 oktober. Passar du in på profilen, tveka inte att ansöka redan idag! Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Här kan kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med fler än 10 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs, ventilation, säkerhet, kyla, sprinkler, teknisk fastighetsdrift och kraft. Bravida finns representerade på drygt 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 12 okt (18 dagar kvar)