Bravida TSM i Stockholm söker jourtekniker

Om jobbet

Är du en serviceinriktad jourtekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi en jourtekniker till vår avdelning i Stockholm.

Om jobbet
Som jourtekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av uppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet ansvarar du för det akuta felavhjälpande underhållet på fastigheterna hos våra kunder utanför ordinarie kontorstid. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Akut felavhjälpande åtgärder
  • Samordning med övriga yrkesgrupper
  • Avrop och ledning/samordning av underentreprenörer
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravida TSM är en spännande arbetsplats som erbjuder totallösningar för optimal förvaltning av alla typer av fastigheter. Bravidas jour arbetar med att svara för underhållet på fastigheter hos våra kunder utanför ordinarie arbetstider. Vi är verksamma i hela Storstockholm. Söker du efter ett utvecklande arbete med mycket frihet är det här tjänsten för dig! Jourens arbetstider är kvällar och helger på rullande schema med långa ledigheter. Möjlighet finns att arbeta både heltid och deltid.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som är utbildad drifttekniker eller har likvärdig kompetens. Vi ser att du har flerårig erfarenhet av arbete inom drift och underhåll av fastigheter. Det är meriterande om du har el-behörighet samt erfarenhet av styr- och reglerteknik. B-körkort är ett krav.

Som person är du serviceinriktad, engagerad och stresstålig. Du arbetar självständigt, ansvarstagande och resultatinriktat samtidigt som du är flexibel och trivs med att arbeta i grupp.

För att trivas och lyckas på Bravida behöver du:
  • Vara en serviceinriktad lagspelare. På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet.
  • Kunna leda dig själv. Det är medarbetarnas kunskap och drivkraft som gör Bravida till ett vinnande lag. Varje spelare är viktig!
  • Alltid sträva mot förändring till det bättre. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Vår högsta prioritet är att göra kunden nöjd.
  • Jobba med stil. På Bravida gör vi jobbet ordentligt. Då är det viktigt att komma i tid, att vara ärlig och lojal, och att hålla det vi lovar.
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Vi hjälper även till med teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Bravida är en stor arbetsgivare - faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare.

Vi skapar stora resultat, tillsammans. På Bravida är vi drygt 10 000 personer som jobbar tillsammans. Tillsammans kan vi ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar.

Här är du en i gänget. På Bravida jobbar vi som ett team. Det innebär också att vi vill ta hand om dig som medarbetare. Som anställd på Bravida får du ett antal förmåner, som friskvårdsbidrag, hälsoundersökning, förmånliga försäkringar och möjlighet att hyra fjällstuga.

När du växer, växer vi. Din utveckling är viktig för oss. Vi tror att den viktigaste skolan är det dagliga arbetet. Dessutom finns Bravidaskolan, med många interna utbildningar som kan öppna upp nya vägar. När våra medarbetare växer, kan också företaget utvecklas.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2017-11-19.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Jobbfakta
Publicerad

30 dagar sedan

Sista ansökningsdag

19 nov

Om företaget


Hitta hit

Stockholms stad Visa på karta

Visa var