Bravida Service Management söker avdelningschef inom industridrift, Stockholm

Bravida Service Management söker avdelningschef inom industridrift, Stockholm

Beskrivning av tjänsten
Vi är i en stark expansionsfas och söker nu en drivande och affärsorienterad avdelningschef som vill bidra till att utveckla vår avdelning för industridrift. I rollen som Avdelningschef på Industridrift ser vi att du brinner för entreprenörskap och utveckling. Du kommer ansvara för avdelningens utveckling och tillväxt. Du har mycket energi och leder vårt team framåt samt skapa hållbara lösningar för befintliga och nya kunder. Du arbetar affärsmässigt och serviceinriktat med kundens behov i fokus. Du ingår i regionens ledningsgrupp och rapporterar direkt till regionchef.

I rollen som avdelningschef på Service Management ansvarar du för att med utgångspunkt från krav, målsättningar och interna policys, leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet och tillväxt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:
  • Personal- och resultatansvar
  • Arbeta aktivt och förebyggande med arbetsmiljöfrågor för att uppnå våra långsiktiga mål och nollvision
  • Ansvar för att bygga och upprätthålla långsiktiga, hållbara och lönsamma affärsrelationer både med befintliga och nya kunder
  • Säkerställa att koncernens ledningssystem för t ex kvalitet, miljö, inköp, arbetsmiljö, code of conduct, attest/beslutsrättsinstruktion, ekonomi och interna processer efterlevs
  • Ingå i regionens ledningsgrupp och bidra aktivt till att utveckla verksamheten genom att säkerställa att Regionens gemensamma utvecklingsmål nås
Vem är du?
Vi söker dig med teknisk högskoleexamen eller annan jämförbar teknisk utbildning i kombination med minst 5 års branscherfarenhet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom hard FM (Facility Management) och dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Vi jobbar i huvudsak inom avtalsområden ABFF, AB, ABT. Du har sedan tidigare gedigen erfarenhet av dessa samt erfarenhet av projektledning, upphandlingar med väldigt god förhandlingsvana. Vidare krävs det att du har goda kunskaper inom administration och ekonomi då detta är centralt i rollen. För att lyckas i rollen krävs det vidare att du är en driven entreprenör, lyhörd och är en god ledare och kommunikatör. B-körkort är ett krav.

Du vill ta dig an ett chefs- och ledaransvar för att utveckla såväl företaget och medarbetarna, som avdelningen. Följande egenskaper är värdefulla för tjänsten:
  • Goda ledaregenskaper
  • Förmåga att skapa långsiktiga relationer
  • Se affärsmöjligheter och vara en driven entreprenör
  • Social kompetens och mycket energi
  • Ödmjukhet med starkt driv att lyckas
Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 1 Maj 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 1 maj 2021 (14 dagar kvar)