Brandlarmstekniker till Bravida Fire & Security, Stockholm

Brandlarmstekniker till Bravida Fire & Security, Stockholm

Är du en serviceinriktad tekniker som gillar ordning och reda? På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Nu söker vi brandlarmstekniker till vår avdelning i Stockholm.

Om jobbet
Som brandlarmstekniker på Bravida Säkerhet AB arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik, dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Driftsättning/avprovning och programmering av brandlarmanläggningar
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Stödja våra kunder i användandet av deras brandlarmanläggningar
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra högra krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

På Bravida Fire & Security i Stockholm är vi i dagsläget 25 tekniker som jobbar med allt inom brand, säkerhet och CCTV. Vår serviceenhets hjärta är servicecentret där arbetet kring eftermarknaden koordineras ihop med tekniker och serviceledare. Vi utför både större projekt och mindre serviceuppdrag som innehåller det mesta inom tekniken runt brand och säkerhet. Våra större projekt projektleds av en erfaren och kompetent projektledare som löser uppgiften tillsammans med tekniker.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som i första hand har flerårig erfarenhet av brandlarminstallationer. Erfarenhet inom el eller styr & regler ser vi som meriterande. Arbetet kräver även att du har en viss kännedom inom dator- och nätverkslösningar. Det är viktigt för oss att du är resultatorienterad och brinner för uppgiften att genomföra installationer/driftsättningar av högsta kvalitet. B-körkort är ett krav.

Som person är du kundorienterad och har en positiv attityd och har en god förmåga att utveckla affärsrelationer då du till stor del är ute hos våra kunder. Vi ser gärna att du sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet.

Ett krav en anställning inom Bravida Fire & Security är att du som sökande får ett godkännande via kontroll hos Rikspolisstyrelsen.

Om Bravida
Bravida är störst i Norden inom installation och service av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, fire & security, sprinkler, kyla och kraft och teknisk fastighetsdrift i alla typer av fastigheter och anläggningar.

Vad erbjuder vi dig?
Att bli en del av vårt framgångsrika team i Stockholm. Vi har god sammanhållning och hjälps åt att sträva mot samma mål. Vi värnar om vår gemenskap och genomför regelbundet motivationshöjande aktiviteter såsom konferenser på annan ort eller en afterwork med femkamp. Vi jobbar mycket med kompetenshöjning genom egna interna utbildningar och arbetar för att samtliga tekniker ska ha rätt förutsättningar att utföra sina uppdrag. Även externa utbildningar genomförs vid behov när vår egna Bravidaskola inte erbjuder den specifika utbildningen.

Intresserad?
Sista ansökningsdatum för denna tjänst är 2021-03-10.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.bravida.se/
Sista ansökningsdag 10 mars 2021 (10 dagar kvar)