Automationstekniker

Automationstekniker

Är du en serviceinriktad automationstekniker som gillar ordning och reda? Bli en i vårt gäng! På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt.

Om jobbet
Som automationstekniker på Bravida arbetar du självständigt i många olika typer av serviceuppdrag. Ingen dag är den andra lik! I jobbet kommer du att programmera, driftsätta, utföra avprovning samt service av automationssystem inom fastigheter. I mindre projekt kan det även bli aktuellt med viss projektering, konstruktion och projektledning. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av:
  • Driftsätta installationer, ombyggnationer och uppgraderingar
  • Konfigurera DUC:ar och PLC samt utföra funktionsprogrammering
  • Planera och utföra för serviceåtgärder i kundanläggningar
  • Felsöka och avhjälpa fel i kundanläggningar
  • Aktivt föreslå förbättringsförslag i kundanläggningar
  • Ansvara för och utföra mindre projekt
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje serviceuppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med kunder.

Bravidas enhet Totalåtaganden har kontor i Danderyd och Årsta men verkar över hela Storstockholm. Våra kunder är bland annat byggföretag, fastighetsägare, fastighetsförvaltningsbolag och kommuner.

Våra uppdrag inom automation växer och vi välkomnar därför nya kollegor till vårt gäng!

Vi på Bravida kan ta oss an spännande uppdrag som få andra företag klarar. Varje dag jobbar vi tillsammans för att bli ännu bättre på det vi gör. Det finns dessutom stora möjligheter till utveckling inom företaget.

Vem är du?
Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har minst ett års erfarenhet som automationstekniker.

Du har goda kunskaper inom VVS-system och styr- och regleranläggningar samt erfarenhet av felsökning i styrutrustning. Du har elutbildning eller likvärdig teknisk utbildning med inriktning automation.

Vi ser gärna att du har kunskap från system som Fidelix, Beckhoff och Web Port samt har erfarenhet av att utföra programändringar i PLC, DUC och SCADA-system.

Som person är du en serviceinriktad problemlösare som är van att arbeta självständigt med dagliga kundkontakter.

På Bravida jobbar vi gärna i team. Stämningen är öppen och vänlig och vi hjälps åt i jobbet, men du måste också kunna leda dig själv. Det är summan av medarbetarnas drivkraft som tar oss framåt!

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 2021-08-31.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bravida.se
Sista ansökningsdag 31 aug 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/