Avdelningschef VS Entreprenad Bravida, Hägersten

Avdelningschef VS Entreprenad Bravida, Hägersten

Har du erfarenhet av ett coachande ledarskap och är dessutom en fena på affärer? Har du också ett sinne för struktur, ordning och reda? Bravida erbjuder dig en spännande roll där du med långsiktighet går in och leder ett kompetent team av medarbetare med fokus på att utveckla avdelningens verksamhet.

Om tjänsten

Som Avdelningschef VS Entreprenad i Stockholm har du det heltäckande ansvaret för avdelningens utveckling och lönsamhet. Detta sker genom direkt kundkontakt men även tillsammans med projektledarna på avdelningen som dagligen är ute hos kund. I din roll leder du och motiverar dina medarbetare på avdelningen, som är uppdelad på två fokus områden, entreprenad och bostad.

I tjänsten ingår bland annat:
 • Att med utgångspunkt från krav, målsättningar och företagets policys leda och utveckla avdelningens verksamhet och personal för att uppnå bästa möjliga lönsamhet
 • Följa upp avdelnings resultat och i god tid vidta nödvändiga åtgärder
 • Aktivt bidra till företagets utveckling, samt att ledningens gemensamma mål nås
 • Att vara delaktig i affärsförhandlingar, anbud-offertgivning och avtal
 • Genomföra utvecklings och lönesamtal varje år
 • Att ta del av information som berör ansvarsområdet, ansvara för att rätt/lämplig information kommuniceras ut till avdelningen
 • Genomföra kundaktiviteter för att förstärka och vidareutveckla relationerna med nuvarande och nya kunder
 • Säkerställa att relevant miljölagstiftning efterföljs
Tjänsten är placerad i Hägersten, du rapporterar till Regionchef och ingår i regionens ledningsgrupp.

Är det här du?

Vi söker dig som är en öppen och lyhörd ledare med förmåga att skapa engagemang och delaktighet i gruppen. Som person är du strukturerad, kommunikativ, resultatorienterad och tycker om att hjälpa dina medarbetare på ett prestigelöst sätt. Du är affärsmässig och serviceinriktad med kundens behov i fokus. För att lyckas i den här rollen behövs även god erfarenhet av projektverksamhet samt samverkansaffärer.

Vidare har du
 • Teknisk högskoleexamen eller annan likvärdig utbildning i kombination med branscherfarenhet
 • Minst 3 års erfarenhet av en ledande befattning med personalansvar
 • God kunskap om entreprenadjuridik
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt
 • B-körkort
Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Bravida med Level Recruitment. Vänligen sök tjänsten genom att klicka på "ansök"-knappen här intill. Vid frågor vänligen kontakta Rekryteringskonsult Kamilla Envall på 08-120 50 432. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 5 okt 2021 (114 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravida är en ledande totalleverantör av installations- och servicetjänster i Norden, med cirka 9 000 medarbetare. Bravida levererar såväl specialisttjänster som helhetslösningar inom el, vs och ventilation och erbjuder allt från design och projektering till installation, drift och underhåll. Bravida finns representerade på drygt 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. www.bravida.se.