Projektledande Mediasäljare till Branschaktuellt

Projektledande Mediasäljare till Branschaktuellt

Vi skapar framtidens mediehus. Vill du vara med på resan?

Välkommen till Branschaktuellt

Branschaktuellt är ett snabbt växande mediehus med fokus på B2B. Sedan bolaget grundades 2009 har vi etablerats till en av de största aktörerna inom branschen. Vår ambition är att fortsätta växa de kommande åren och söker nu en driven Projektledande Account manager som vill vara med och utveckla Branschaktuellts produktportfölj. Som Account Manager på Branschaktuellt får du möjligheten att jobba med en omtyckt och väletablerad produkt med enorm utvecklingsmöjlighet. Hos oss har du chansen att utvecklas som säljare och uppleva en resa till toppen. Du kommer att spela en betydande roll i verksamhetens vision. Företagets kontor ligger på Kungsholmen med bra kommunikationsmöjligheter.

Branschaktuellt söker Projektledande Mediasäljare

Tjänstebeskrivning:

Tjänsten är en heltidstjänst och innefattar ansvar för Branschaktuellts platsannonsering med försäljning via telefon samt via kundbesök. Bearbetning sker mot nya samt befintliga kunder, såväl direkt mot kund som mot mediebyråer. Som projektledare för platsannonsering ger vi dig möjligheten att forma, utveckla och styra denna framåt.

Du bygger upp din egen kundportfölj, med både nya och befintliga kunder där du utvecklar dina egna kundrelationer. Du arbetar mot en uppsatt budget på ditt affärsområde och får löpande understöd och coachning.

Rapportering sker direkt till Försäljningschef.

Du ska brinna för att göra affärer och utveckla produkten. Vi värdesätter engagemang, kreativitet och god social kompetens men det absolut viktigaste är att du har ett driv utöver det vanliga och motiveras av att tjäna mycket pengar. Du har lätt att skapa goda relationer med nya och befintliga kunder. Du behöver ha förmågan att balansera kvalitet med kvantitet i dina kundsamtal och kundbesök. Dessutom tror vi att du:
  • Har förmågan att administrera och projektleda
  • Är målinriktad och envis
  • Tar egna initiativ
  • Är professionell, lyhörd, nyfiken samt hög social kompetens
  • Trivs att jobba i ett högt tempo och mot deadlines
  • Är ödmjuk och prestigelös
Vi söker dig som har några års erfarenhet från försäljning inom media (ej ett krav). Erfarenhet av digital försäljning samt projektledning är ett stort plus! Vi erbjuder fast lön, provision och bonus.

Det finns mycket goda förtjänstmöjligheter utan lönetak och för rätt person finns det även goda utvecklingsmöjligheter. Vi sitter i ljusa och fräscha lokaler vid Lindhagensplan.

Tillträde omgående. För mer information om oss se www.branschaktuellt.se.

För ytterligare information om tjänsten eller andra frågor är du välkommen att kontakta: Marcus Nilsson på tel. 0790-744749. Vänligen skicka din ansökan & CV till marcus.nilsson@branschaktuellt.se

Branschaktuellt Sverige AB Marcus Nilsson Lindhagensgatan 51 112 43 Stockholm Växel +46 (0)8 400 22 620 Mobil: +46 (0)790 74 47 49 E-mail: marcus.nilsson@branschaktuellt.se.
Mer info
Kontaktperson Marcus Nilsson
Telefon 0790 74 47 49
Email Mejla Marcus Nilsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 28 feb (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej vår nya kollega!

Branschaktuellt är ett snabbt växande mediehus med fokus på affärsinnehåll från specifika branscher. Bolaget andas entreprenörsanda och utveckling. Oavsett vilken position i företaget du innehar kommer du att spela en betydande roll i verksamhetens vision.

Sedan bolaget grundades 2009 har vi etablerats till en av de största aktörerna inom branschen.

Hos oss har du chansen att utvecklas som säljare och uppleva en resa till toppen. Företagets kontor ligger på Kungsholmen med bra kommunikationsmöjligheter.

Vi ser fram emot din ankomst!