Brandtekniker med arbetsledande funktioner

Brandtekniker med arbetsledande funktioner


Driven brandtekniker sökes med start omgående!

Om tjänsten
Som arbetsledande brandtekniker kommer du att jobba i ett motiverat team med lång erfarenhet av brandskydd. Även brandtekniker utan arbetsledande funktion eftersöks. Du kommer arbeta i grupp i våra projekt men ensamarbete förekommer också. Det är vanligt förekommande att du byter arbetsplats inom Stockholmsområdet. Tjänsten omfattar stor kundkontakt i projekt med våra beställare. Arbetsledning, ritningsläsning, dokumentation och planering tillhör vanligt förekommande arbetsuppgifter förutom brandtätning, brandskyddsmålning och montage av isolering med bultsvets. Arbetet ställer höga krav på dig som person att vara representativ för företaget gentemot våra kunder, samarbetsvillig, organiserad och inte minst händig. Vi ser din erfarenhet inom detta som meriterande och nödvändig även om en intern utbildning/introduktion kommer utföras. På sikt finns även goda utvecklingsmöjligheter inom arbetsledning, projektansvar och försäljning. Tjänsten kommer tillsättas snarast rätt person funnits och vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Erfarenhet och kompetens
 • Minst två års erfarenhet inom brandtätning och/eller brandskyddsmålning.
  Ytterligare kunskaper och utbildningar är meriterande.
 • Noggrann
 • Har goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
 • Lätt för att samarbeta
 • Hög arbetsmoral
 • Händig
 • Problemlösare
 • Kan arbeta i grupp såväl som ensam
 • Bor i Stockholm
 • Har B-körkort

Vi sköter löpande intervjuer och rekrytering sker snarast med start omgående. Har Du frågor angående tjänsten eller rekryteringsprocessen tveka inte att höra av Dig till vår kontaktperson.
Mer info
Kontaktperson Sofia Hellsten
Telefon 0704867580
Email Mejla Sofia Hellsten
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Säkerhet & Skydd
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.bsab.one/
Sista ansökningsdag 3 nov (39 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Brandskydd Söderort AB startades 2017. Företaget monterar passivt brandskydd i fastigheter i Stockholmsområdet med omnejd. Främst brandtätning av installationer, fogarbeten, brandskyddsmålning och montage av brandklassade skivor på bärande stålkonstruktioner hör till dom primära arbetsuppgifterna. I många projekt hjälper vi även våra kunder med dimensionering av brandskyddsfärg/val av skivor, prissättning, konsultering i brandskydd samt planering och projektering. Våra projekt finns främst inom ny-, och ombyggnad. Men arbeten utförs också i befintliga fastigheter. Besiktning gällande brister av befintligt brandskydd omfattar också våra beställningar. Våra kunder består av stora och medelstora byggentreprenörer samt fastighetsägare och förvaltare. Företaget har sedan start haft god orderingång och är i ett expanderande skede.